真係唔知點走落去 覺得場運動就快玩完

18 回覆
4 Like 18 Dislike
條臭西企硬, 寧願香港嚴重分裂都要保住班狗

長遠鬥唔夠班狗玩, 我地大多數有自己正職, 用放工時間抗爭, 但佢班狗係出住糧正職咁同我地鬥, 仲有要OT錢, 呢家開埋支那博同班支那狗互含士氣高漲, 我地就每星期比人拉幾十個

同呢3萬隻狗加幾十個權貴都鬥左幾個月, 更何況背後仲有世界最大邪惡核心支共, 我真係唔知可以點解行落去

同埋呢家演變人每星期爆黨鐵, 到之後搞商場, 呢D 以民鬥民既做法雖然係贏左一時之氣, 但對住成場仗好似感覺無乜幫助

同埋好膽心之後會真係爆商鋪..... 以前我地同人講我地唔係暴徒, 我地從來無搞過商鋪, 但我驚咁落去總有一日真係會爆商鋪....

有時真係好灰心, 因為真係唔知點樣先會贏

我最擔心係中共呢家會忍到10月1國慶, 之後就正式大清算...
驚條撚
香港人冇退路
已經被迫到入死角
奮力一搏係唯一出路
同意,大家要一齊討論未來方向
香港人唔敢贏
好簡單 LMF咪話政府:「啲雞有事就殺哂啲雞 啲人有事係咪殺哂啲人?」
善用起底功能,樓主不停散發失敗主意同係咁話會俾人拉
唔同意爆商店,爆商店實割
應該針對高官嗰啲埋手
依家都唔輪到臭西話事啦,係中共唔回應。
佢只不過係中共代理人一個。

係香港點屌佢都無用。
失敗撚

睇唔開就搵手足傾下

呢場絕對唔係一場可以好快結束嘅運動
對付現今最邪惡嘅極權軸心你起碼有個心理準備要10年、20年、30年,甚至到你下一代
No Sir, On9 sir
放心,土共一定會清算,然後起幾個集中營
日日都有呢啲玩完post
對家係中共,港府不過係扯綫公仔
中共眼中,衹要香港金融功能運轉正常,其他事就同你慢慢磨

所以中共唔會出老解,但同時又用黑警進行强力維穩,
因爲它判斷勇武始終係少數,捉夠五千到一萬,運動就會平息

做好打長期戰準備,用各種經濟手段,配合貿易戰形勢拖垮中共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞