黑警微博曬最新iphone11: 多謝示威者 是加班費換來的

778 回覆
2545 Like 71 Dislike

比人del comment似係何CC D100清唱願榮光歸香港條友
香港無人鐘意,要折墮到去終國晒蘋果呃like
微博好似用實名登記架~
班黑警原來咁愛中國,咁我地唯有繼續努力幫佢地及其家人,永世只能移民去大灣區另外,希望佢地或其家人已經有外國護照同外國居留權既,唔會被人惡作劇舉報佢地進行情報工作或者洗黑錢la
警察是我讀書時定下的志願,幾經波折,終於實現抱負。

警犬好難考架咩?
警察是我讀書時定下的志願,幾經波折,終於實現抱負。

警犬好難考架咩?
nice
阿sir讀毅進都讀得好辛苦
盒飯成兜狗糧咁
真係狗先屌:)
其實佢哋真係真心支持
你地加班費係香港人俾的

我唔期待你會比天收
因為齋等係唔會有結果
大家明嘅就明

等我幫多啲人知道阿sir換咗iphone 11先
眼中只有吃喝玩樂,香港的民主自由就是被你們這群埋沒良心、只顧自身利益的低等生物所奪去,儘管繼續去事奉金錢、權力這兩個主人吧!

終有一日,你們會為自己今日所做既一切而覺得羞愧、後悔,但那時候你們想回頭,就會驚覺已經太遲,手中只剩下一部因加班費得來的最新款手機,失去的卻是14億人趨之若鶩的人身自由
柒到唔知點形容
屌你老味,買部電話都要曬命,唔知以為買部林寶添呀,咁撚威水唔買華為?on撚99
為自己嘅事感到羞恥前提係建基於佢仲有 是非明辨同埋羞恥之心。
呢啲咁嘅賤人係唔會醒,見利忘義。
我哋贏嗰日佢哋就係清算之時,警犬不要得意得太早,反正佢哋只係一堆condom。
唔洗咁認真睇,大陸人好多都好憎城管、公安,點會支持香港差佬。
阿sir瞓咗未呀
goodnight知你睇到㗎
嘩睇到都打冷震
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞