iPhone x 放到咩價?

415 回覆
1 Like 63 Dislike
凶它
x定xs?
我黑x 64佢開3700, 花-800=2900
我 白 X 64 , 買機時說4000。回家過機後第二去trade in減左300
差咁遠,你過左保未
xs max 換黎做乜, matte glass 帶左套就乜都feel 唔到

俾多4k 換個勁d 既電同廣角鏡真係值咩

pro max 條邊仲要粗左咁多
pro max 比xs max 特登加粗左架, 去apple store 上手試下就feel 到
為左減低好似上代xr 同max 粗邊感既分別
官網spec Xs 同pro screen size 一樣,但係長闊都大左0.5mm

你自己親手對比下就知
iPhone X max 256 gb 黑色
放到幾錢 無花 保養到12月15號
想換pro max 防暴綠
有無人有興趣收Iphone X 256Black Apple全新換機 連3個月保養
Carousell
我想知邊度花要減800咁多?
機背冇爆但磨到啲四角位白左,邊框有花有崩
mon冇花,前後玻璃+鏡頭冇爆
一年後trade要補2000,三年後trade要補6000
咁點解要用舊機?
放ipx 256gb silver, with apple care +
唔換咪唔使補囉
放256金色 xs max 過左保 背後玻璃近鏡頭位置有少少花
連盒連配件 有冇人有興趣 唔想賣比收機狗
我都帶部iphone x 256gb 灰色想放
Apple care +去到11月,舊年年尾換過一次機
底有少少花痕,背玻璃都有條2-3mm微花痕
舊電仲有90%up
有無人想要?
*有部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞