iPhone 11 用家討論 (2)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
11pro, 插落電腦itunes
無法連接,發生未知錯誤
求救呀 買完返黎連唔到itunes
點過野呀
Pro popo綠就要朝早上網搶pick up
其他全部基本上有貨
幾點開?
已用11pro 256 防暴綠 感覺良好
用緊belkin果個充電座 連埋aw果款
叉6s正常 但係叉11果陣一插入去會斷一下電先叉到
有冇其他人有叉電問題
我買11 綠色
琴日買左iphone 11 128G 黑色, 用左一日先搞掂舊手機既backup
唔識用icloud, 用電腦開ITunes 黎搞backup, 跟住新手機入完舊資料之後一開機個畫面係咁彈

個歡迎畫面禁左下一步之後又番番去歡迎畫面,係咁無限Loop....
搞左好耐,最後拆番張電話卡開多次機先逃離開機個歡迎畫面無限loop
係store買 backup50gb用佐10分鐘
開頭個staff仲話可能要成個鐘
你可以上apple store app check 左先去買
不過我買嗰時都係朝早11 點幾, 所以仲有貨掛
想問下 mon底部同上面有條黑邊係咪正常
睇ig 個前置鏡頭位會遮左少少
係黑邊好怪
訓前仲有9x %電
過左夜得返80幾

呢個問左同答左好多次! 除sim及關wifi reboot機就得啦
老人家先唔夠
日日幾十張長輩圖
仲要save gif
有冇人XS換11?
想知用後感,仲諗緊換唔換
或者抵唔抵換
我都係咁,後尾索性重新set過算
以為自己整short左部機
唔係
即係前置鏡頭 黑色個part會會遮左個畫面?
Mophie
冇乜特別感覺
係部機大左要少少時間習慣
拍埋去pro度都唔覺有太大分別

申利:望oled太易累玩返lcd
上online store睇仲以為無得Walk in
我睇ig會咁
但screenshot 就唔會
你地有咁既問題?
你覺得換唔換得過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞