[日/台版] 天華百劍斬 -25- Revolution of our times 但願有日香港光復 我們仍能再聚

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
今年得fgo先叫抽到下想要
我都係棄game算
養寵物真係半憂半喜 希望你隻貓平平穩穩咁過日子

BTW 你之前抽影抽得咁開心 宜家要還啦
棄驚唔緊要 多D上黎吹水就得
我就少吹水,但會日日mon post
呻多句
佢老母玩足年幾兩年,啲石拎晒去抽限定
加加埋埋抽返黎既限定都唔知有冇5隻
個死人pool就係咁加角色,每次出新pool啲野就愈黎愈難抽
仲要係混合pool
再唔出小龍我都想棄
單方面折磨,不了
嘔突
但你要知道我抽嗰啲係唔會all in
all in得既心態都係抽唔到寧願死 次次大手都輸真係好慘
等鐵砲切再復出
講真又唔使用好多時間 hea玩下都拎7成以上既奬勵
渣ga
我明 不過你呢次太激動 抽幾下見唔對路就停一停
再抽好D 我抽伊莉亞都係咁

不過宜家講呢D好似冇咩用

不如問下有冇人借個AC畀你玩下
抽到一半要止蝕呢下係最難
累積返黎都係心機黎架
係就係唔洗擺咁多時間,但次次都係無收穫再hea都唔想online
岩岩走去睇,除左三日月,小烏丸,合作既我得angel beats(刷首抽返黎)同伊莉亞,名前面有字既我只係得三隻主角
玩咁撚耐我一隻本家出既限都無,玩黎做乜鳩
都講咗抽唔到寧願死 點會停
我停既話之前失去既石頭唔會願諒我
因為真係好難抽囉
有伊利亞已經好好
咁我不如擺多少少時間係其他game
唔計首抽同每月都有既限
我都係得一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞