【有圖】 港警疑於將軍澳警署打死被扣留女子後隱瞞於南區非法處理屍體

336 回覆
1315 Like 235 Dislike
tui
fake news死全家
屌你老味又神探上身
推多d活動post好過啦
去前已經清咗場?
揾下屋企人
以後見到神探po就不推文 block 上一頁
點查。。路祭都無一單好難搵到屋企人
查到都隨時有危險。。
咁撚多正評
連唔連絡到死者親人
雖然會騷擾到人
男呀
90仲未甩
棄屍點會著制服呀on9

擺明局套你做文宣, 等死人不攻自破

集中831 呀, 將軍澳點會有咩事

推行動post好過啦, 做咩冷氣偵探
低質抹黑 其實係抹黑緊自己
Fake news
Why you poor guys would believe in what popo announced? THERE IS NO TRUST BETWEEN THE GOVERNMENT AND US!
單機啦你
推 推 推
Push
@謠言係疫症•不傳播•去求診•澄清藥
@FakeNews係Cancer•不擴散•求事實•惡就割
@接觸資訊時,腦袋要清醒

考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
@簡易Template@
每日任務:1. 幫襯良心商店2. 抵制送中商戶3. TVB、港鐵4. 十點咆哮5. 健身+運動6. 開AC玩國際戰線 (Twitter, IG, Facebook, Reddit)
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
理非可以做的事https://t.me/TakeActionWithYou
7. 冷處理負面post
每星期任務:1. 低消費,高儲蓄2. 教育家中兩老3. 去連儂牆
每月任務:1. 換美金,走資2. 搵多一個人參與3. 關心社會、陪審員、派傳單、放映會4. 各有各做
或者做唔足,但我會堅持到尾;Best effort,你呢?
@詳細Template@
每日任務。每星期任務。每月任務。
日日update
https://lih.kg/1559163
Version 2019.09.20
推行動好過做偵探
擅用不推文
求下大家,推行動PO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞