買mon經歷, 黑店中央田

176 回覆
187 Like 12 Dislike
上星期我去左旅行冇咩跟進

聽日返到香港我每日都會跟進

今日send左比海關

下次我會搵埋小額

再上搵律師點都要你對你不良消售手法負上責任
中央田記得報定保險

仲有你搞清楚我唔係claim asus product liability

係claim 中央田你地消售手法

報定保險喇(你地有買既話)
上asus嘈好過
中央田 都無企業形象
asus先有 你緊係去搵個care形象既公司玩
唔係Asus既錯
不過你又o岩

Asus真care corporate image就應該查中央田消售手法

有問題就同佢割蓆
不嬲都係check好先俾錢, 唔俾就唔買
俾完錢先check得個sales明水你啦
中央田乜而家做到同高登D黑店冇分別呀
非店員

Btw 個post咁耐仲有人睇
間野先錢後貨
我比錢講明件貨冇光冇死先收貨

佢就唔肯換

如果先錢後貨佢係保證倒大家deal前agree左既野我會冇問題

我講完佢話比左錢後可以check到我滿意,去比錢

呢句正常人聽,代唔代表同意左客人可以件貨冇光死先收貨呢

我就覺得等同既

但個店長就話一定要講到行內術語包零光死先算數

仲有光點死點要asus專家講既先算數客人同店見倒有都唔算光死點
我係林善客人黎
真係踩到上心口先反咬
不嬲買mon 完全冇死光點先俾錢

唔好聽埋啲3點以上先肯換嘅標準
保護商家聯盟
支持樓主 香港人就係成日忍氣吞聲先比人踩到上心口
做咩唔搵黑警? 搵D 細野緊係搵黑警喇
黑警不了

有花果班膊頭同心口都唔識分

陣間唔知會唔會中央田去錯左正都
我一年前係個度買個5千蚊mon, 係講明check完冇事先比錢, 佢都冇反對
只係近呢一年都冇係個度買過野, 睇完你個post先知而家間野做到咁黑
冇認同過3點

只係當刻佢出錄音機

我一定會追究佢到底

色水超靚
好彩睇睇你個post,仲有冇follow up
搵左律師過年搞
:~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞