對周杰倫真係好失望

351 回覆
1262 Like 65 Dislike
因為園遊會個年有七里香
等你下課都仲好d,係南拳媽媽條友把聲柒only,呢首真係唔知做乜鳩
聽住彩虹,唔知點解諗起班過左身既手足,喊左出黎

哪裡有彩虹告訴我 能不能把我的願望還給我
為什麼天這麼安靜 所有的雲都跑到我這裡

有沒有口罩一個給我 釋懷說了太多就成真不了
也許時間是一種解藥 也是我現在正服下的毒藥

看不見你的笑我怎麼睡得著
你的聲音這麼近我卻抱不到
沒有地球 太陽還是會繞 沒有理由 我也能自己走

祝願彩虹橋上安息 無苦也無淚
我地會為你走下去
才能理應不會用盡,只是因為自滿,覺得不需要再學習,才會用盡原有的才華
睇到工作用的Wechat朋友圈

成堆大陸客都share說好不哭
聽完之後, 普通料!
班大陸西不嬲吹奏
近期好聽係得一點點,如果冇方文山
人大左,經歷唔同左,自然靈感就會唔同,無可能一世都係咁架喎,各位move on啦
朋友圈吹奏香港警察添
聽左2次首新歌,開始覺得周杰倫寫嘅歌都係無咩分別,同埋首首歌唱法都差唔多,個曲都係差唔多
而最失望係以前聽佢D歌好易令人諗起一啲回憶而喊,依家就唱唔返以前味道,相反愈黎愈商業化
同埋佢成日都係寫返呢類情歌類歌,係台灣樂壇黎講係無咩進步過,佢做唔返10幾年前係台灣樂壇嘅潮流尖端
果班傻鳩日日睇假新聞 教化佢地都費事
豬始終係豬
近年最好我覺得係等你下課
台灣大把後起之秀真心,但少人支持
不推文回覆
台灣人遠離邪惡,自成一格,久而久之,變得天真。
問下連登班單春迷咪知,一樣道理
告白氣球聽唔夠十次就覺得厭
但園遊會日日聽都係咁正
支持下呂麗巴

【行動post/多圖】922和你suck 8大行動(更新版)
https://lih.kg/1581619
位一上 人便藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞