(非日潮)日系衣著討論區1 (歡迎自貼)

421 回覆
16 Like 3 Dislike
見佢依排有折都諗住去睇下嫁啦
唔該巴打
留名
一月去日本買返啲冬天衫
honey cinnamon我有件パーカー
見佢有啲unisex款都唔錯但唔夠膽入鋪頭睇
postman
我都係今轉買左佢個unisex福袋,11000yen 4件+袋,福袋堅抵
btw SHIBUYA109 呢個地方,男仔係好難入去睇既
邊度有福袋賣
有冇人著suicoke
https://honeycinnamon-webshop.com/items/5dd79e771da41258237ca365
講真唔係件件都鐘意,個袋又細個唔太岩男仔用
個人喜好偏中性/微微cute既衣著,買左先算...
淨係啱件パーカー
都係算
Unisex既有無咩日系牌子推薦下
可以睇吓andgeebee
不過我都係因為idol所以follow咗
平時好少留意
推,想學下
有冇啲香港嘅自家品牌係得?
發現到一間叫coda嘅佢都幾好
honey cinnamon忠實粉絲在此
但其實睇耐咗就發現佢既design係差唔多
換季嗰陣可能只係換咗個質料 但個款一模一樣
今次冬季sk同我夏天買嗰條設計一樣 只係換咗厚啲既料
我都係因為idol先留意呢個牌子,今次見福袋幾抵買黎試試
見佢d野8000yen起步,其實係日系女裝入面,係咪已經平民野黎

好想po
個人覺得算係正常價
swankiss ank都係呢個價
MARS嗰啲set裝有時5-6000yen左右就搞掂
但佢一件上身講緊要7-8000yen
期望唔好太大 設計係幾好睇但我覺得啲料唔值個價
honeyboy既就唔知係咪都係咁 未買過
idol大谷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞