何妖想係 921沙田 重複 721元朗恐襲,要提醒沙田人921 唔好出街

268 回覆
268 Like 25 Dislike
721 兩個月後既921,何妖搞咗個全港18區清潔活動

話就話18區,但已經有唔少人收到料,唔同黑社會會係921搞沙田,沙田一直係運動入面企係前線,由新城市廣場,到歡迎義士短片,唱歌,僆儂牆

令到沙田已經變成何妖同黑社會既眼中釘

921當日普通藍屍會去搞其他地區既僆儂牆,各位手足唔需要主動去理佢地,但如果佢地夠膽出手打人挑釁,我地一定還手自衛,以武制暴

至於沙田友,921萬事小心,當日真係唔好出街,仲有提埋身邊鄰居,話比佢地聽好有可能發生依件事,連外國記者,本地人都收到風

班黑社會冇性架,721連大肚婆女人呀伯都打,921沙田捉唔到手足就會亂打沙田市民,一黎想嚇沙田人,二黎想係10月1日前嚇住全香港人

最重要係班黑警會保班黑社會,唔會黎救你,反而黎捉你,好似元朗北角福建佬一樣

921 沙田係非常非常危險

手足,沙田人,求下你地921唔好隨便出街
我寧願 921 變成 722 元朗死城,都唔要變做721元朗恐襲

我地仲有 929 同 10月1 要行落去,一個都不能少

沙田首都驚閪你咩
求下大家 921真係萬事小心

特別沙田 唔好去
你想用人命去博?定成班狗已經圍捕
我地仲有兩個大日子要去做

沙田唔好入,等班黑社會食西北風

要打既就打個日去沙田賭馬既廢中廢老
上定gear等佢地黎
話俾佢地知咩叫沙田友
為左條何妖唔出街
想征服沙田
成個流浮山所有刀手過黎都唔夠
獅鳥如火如荼先黎挑沙田友機
唔驚唔代表要入 個日大西北有主線任務
推 各位唔好自動送頭

留番929 101 既活動

敵進我退

我地依場係長仗

就算要打 都留番係更好既時間打
要 沙田921 變 元朗 722

班仆街黑社會係沙田唔可以打到手足同普通人

要打就打班入沙田睇馬既廢中廢老啦
唔送頭
將香港變死城
係 屯門 元朗都有活動

921 要光復屯門 921 元朗恐襲兩個月

依啲更值得我地去
自動戒嚴
沙田柚千奇唔好高空擲物
福建王八蛋無一個係無辜,隨便攻擊,試下來
大家嗰日出街要落定pad
沙田友 一定要萬事小心 個日唔好出街
我要你地每一個人都安全
影到你一定拉,你估藍絲警狗咩影尻住都唔拉
我地仲有 929 同 10月1 要行落去,一個都不能少
五大訴求 缺一不可 921屯門元朗 922參觀機場

921屯門元朗 922機場 831太子恐襲 721元朗恐怖襲擊 811黑警還眼 #星火: 98190979 #民陣: 65499452 我無嘢講 我要見律師 我要去醫院驗傷 我唔會解鎖電話 我唔會簽任何文件
警狗已經唔會再保護市民

一定要靠人民保護沙田友 個日唔係逃避

而係保存實力 我地有更多活動需要你地

黑社會 黑警 互相勾結 互相合作

沙田個日真係好危險
成日見到呢啲post都笑到震
因為你唔係住元朗/淘大/沙田 所以就可以企係道德嘅喜瑪拉雅山講野個隻感覺真係好正

林鄭想係 10月1港島 重複821打死人 要提醒香港人 個日唔好出街 寧願變死城作為一個住係舊金山嘅睇cctvb食花生廢老 我真係好擔心香港人架
成日見到呢啲post都笑到震
因為你唔係住元朗/淘大/沙田 所以就可以企係道德嘅喜瑪拉雅山講野個隻感覺真係好正

林鄭想係 10月1港島 重複831打死人 要提醒香港人 個日唔好出街 寧願變死城作為一個住係舊金山嘅睇cctvb食花生廢老 我真係好擔心香港人架
叫曬啲親友戚朋友星期六唔好岀街啊,十八區都有刀手斬人啊
沙田921變死城有咩唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞