Hot Toys 1/6 1/4 Figures 討論區 381 又唔開訂又唔上貨又唔派貨

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
係方便超多...睇得出收完訂就決定咁整...
根本當fans係傻仔咁撚...

但當時就係太多acceptable...

又冇坑紋,又甩色,當年d巴打好似依加果d咁醒鬧到佢退返批貨重整好過,最多咪等
咁撚正?不過可以放到幾多隻?
早晨,又來叫春
肯上貨未?肯派貨未呀~死猴活
啊~~~~~
死猴活~~~~
又唔派貨~
星期五happy Friday
呀~~~今日又係~~~又唔開訂~~~又唔上貨~~~又唔派貨
開隻肥thor賀下佢
好似真係
不了
係佢
隻版一年都冇個頸位d片片已經甩甩地,如果出到咁過一年爆曬皮一片片咁甩又有得屌
當年出得慢過狗,半年冇郁過,邊有咁多人有意見,係而家通街都係先多人屌姐
咁姐係有問題定冇問題
根本唔洗理有無問題,大家都係一樣狗沖,尋日有版你睇
口裡說不 身體卻很誠實
如果猴活係肯負責的話,
知道隻版做出嚟唔得,就應該退訂
或者出post講而家改良又好,改design 又好

而唔係叫訂左既人硬食,明明訂嗰陣係金猴,出貨比鳩頭

唔洗問一定係隻版比較還原,但你介唔介意爆皮先,呢d係有得有失,冇完美
佢做左d咩?btw有錢請明星 冇錢搞product...有可疑
3zero新商品介紹
《鋼之鍊金術師 BROTHERHOOD》1:6 比例收藏級可動人偶愛德華.艾力克及艾爾凡斯.艾力克
即日大好評接受預訂中!!!

愛德華.艾力克 建議零售價 HKD $998-
艾爾凡斯.艾力克 建議零售價: HKD$1180-

此外更有兄弟套裝版本(追加特別配件)以供選擇, 兄弟套裝版本除兩款人偶及基本配件外還追加特別配件:無袖上衣,短褲,滑稽面部表情,腳掌(右),機械腳掌(左)及機械腳腕裝甲.建議零售價:HKD$ 2178-
*預訂以上產品我們將提供價格優惠,詳情請到店內查詢!

《鋼之鍊金術師 BROTHERHOOD》1:6 比例收藏級可動人偶 愛德華.艾力克

產品規格:
建議零售價 HKD $998-
* 1:6比例,約25cm(9.84英寸)高可動素體;
* 物料:(ABS / PVC / 織物 / 壓鑄合金);
* 超過36個可動關節;
* 精美的塗裝上色及細節;

配件:
- 外套;
- 腰帶;
- 長矛;
- 夾克;
- 長褲;
- 鋼刃;
- 背心;
- 靴子;
- 懷錶;
髮型:
- 正常的頭髮造型;
- 動感的頭髮造型;
可互換面部表情 x2種:
- 正常表情;
- 憤怒表情;
可互換手型:
- 握拳手型(左);
- 機械握拳手型(右);
- 合掌手型(左);
- 機械合掌手型(右);
- 一對手套放鬆手型;
- 機械持物手型(右);
- 手套開掌手型(左);
- 開掌手型(左);
- 機械開掌手型(右)

《鋼之鍊金術師 BROTHERHOOD》1:6 比例收藏級可動人偶 艾爾凡斯.艾力克

產品規格:
建議零售價 HKD $1180-
* 1:6比例,約36.8cm(14.5英寸)高可動素體;
* 物料:(ABS / PVC / 織物);
* 超過25個可動關節;
* 精美的塗裝上色及細節;
* LED眼睛亮燈功能;
配件:
- 滑稽表情的頭雕;
- 小梅(熊貓);
- 貓;
- 小袋;
- 腰布;
- 3對可互換手型(1對放鬆手型,1對握拳手型,1對合掌手型).
* AG1鈕扣電池x3(不含電池)
*圖片只作參考,產品以最終貨物實物為準.

《鋼之鍊金術師 BROTHERHOOD》1:6 比例收藏級可動人偶
*兄弟套裝:
建議零售價:HKD $2178-

兄弟套裝版本
追加特別配件:
- 無袖上衣;
- 短褲;
- 滑稽面部表情;
- 腳掌(右);
- 機械腳掌(左);
- 機械腳腕裝甲.
*圖片只作參考,產品以最終貨物實物為準.
隻矮仔都998

有小小心動.. 但我又想訂limtoys隻Detroit connor相比之下connor抵玩d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞