首"肥媽有話兒"真係好過果首"喪曲回歸於香港"太多喇

31 回覆
9 Like 183 Dislike
https://youtu.be/nHzXk5bPmrQ

"肥媽有話兒"刺激到群眾情緒,又夠洗腦,又好玩,又開心

"榮光歸於香港"成隻喪曲咁,歌又唔係好聽過人,又難記,又唔pop,又振奮唔到士氣,內容意思仲衰過海濶天空,剩係一尾賣慘,簡直就係同成日靠賣慘既泛民和理非左膠夾到癲,之前有成個禮拜個抗爭死氣沉沉,忽然膠化晒變和理非,抗爭者開始灰心,係得果班和理非一味自己話贏緊(我諗佢地既真正意思係想講和理非贏咗勇武,維穩成功!),差d搞死咗個抗爭,作呢首歌既人同埋之前狂推呢首歌既傳媒同網媒個好明顯其心不正,用心不良!
三毛blocked
Blocked 上一頁
又引到一班唔識中文既泛民左膠打手入黎抹黑
你都om9,多謝曬block得
吓?大把人唱都冇事喎,泛民左膠又放流料?
你咁樣係收唔到錢架

#不推文回覆
雖然我比起 榮光 更like 肥媽 同 商台個隻 香港之歌
但 兄弟爬山 各有各唱
唔好係到分化

善用不推文回覆

push 另加 建議連仔 實行 per week login 防popo hack ac / 開post打password防止偷ac帶風向
深表同意。"食檸檬加薑糖" 真係唔得。死黑警。。。。。。。。越唱越興奮。
你就真係用心不良
黑警係我哋仇人,黑警日日鬧事。
準到十足十。
相反,我真係唔明白,榮光歸香港是什麼意思。
歸,意思是本來擁有,曾經擁有; 但是我不覺得香港過去有什麼崇高,值得世界敬仰。現實說,香港人到今天仍是豬。
2014雨傘運動左膠佔領光環,
2019檸檬加薑糖係唱作光環。
總算有位智力正常既好市民,而唔係樓上果班泛民左膠假ac
推肥媽咪推肥媽咯
係都要拎多首歌黎比
真心on9
你地維穩咪維穩咯
係都要抹黑其他好市民係五毛
真心on9
你老母畀我屌到唱喪曲
如果榮光fans唔吹到咁盡
係無問題嘅
問題係有D人吹到榮光代表今次運動
甚至封之為國歌
我就要表示:唔得
Blocked
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞