林鄭今晚會見區議員 禁錄音及攜帶頭盔

223 回覆
98 Like 367 Dislike
咁帶眼罩豬咀
好L驚喎,驚人掟佢定驚影相比老細影到d 頭盔出唔到黨報呀!
真係惡過隻狗, 咩都唔得仲話有誠意
不會逆轉
五缺一不可
Push
@活動:提升義士形象,做人要有公關。
@同林鄭對話無用,同習總對話先有用!
@林鄭唔回應五大訴求係想推動台港獨立!
(一定係,除非唔係)
@多思考!冷處理#fakenews 謠言

考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
#離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
@詳細Template@
每日任務。每星期任務。每月任務。
日日update
https://lih.kg/1559163
Version 2019.09.18
行埋去影囉
我光明正大
啲狗先要私私縮縮
直接出1000防暴 同班垃圾 藍絲賭馬廢老對打
死剩既 玩大逃殺
同林柒婆對話咪得囉
錄音都無
姐係豬嘴得啦
邊位區議員出席 等於同我地唔同路
錄左都唔知啦
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告 https://lih.kg/dRrFcS
真心不如唔撚見啦 咁撚驚
Push
@活動:提升義士形象,做人要有公關。
@同林鄭對話無用,同習總對話先有用!
@林鄭唔回應五大訴求係想推動台港獨立!
(一定係,除非唔係)
@多思考!冷處理#fakenews 謠言

考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
#離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
每日任務。每星期任務。每月任務。
日日update
https://lih.kg/1559163
Version 2019.09.18
要無碼所以怕流出
你去見民建聯個班呀嘛 返歸啦你老尾
咁撚多規矩
准唔准戴住豬咀去呀?
裸體去啦 裸體就乜都帶唔到
閉門鳩吹,之後又唔認數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞