五等分的花嫁(18)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
我屌牙春場
小天使
最後都要派屎 而家四葉先開始追
風太郎你條撚樣愈黎愈乞我憎
要睇熟肉先知四葉係連對風太朗感情都放底定點
如果係咁感情都放底就只可以等「我與那女孩」編篇風太郎追四葉(凍過生)
貼吧睇熟肉
再見過去,展望現在
感覺唔錯,係少少慘
就睇下會唔會真正參戰
參戰都冇時間啦掛
4都冇時間咁5點算
睇完熟肉

春場係咪摸索緊點畫四葉…四葉真係好容易崩 個人回都崩屌你春場
好撚彩今次張跨頁冇崩 一花同三玖作畫穩好多 特別一花真係畫得好靚

btw四葉鑽粉田徑部部長戲服圖好似文西醬
唔係太完全get到四葉今集大部分對白既意思....全部都感覺上係可以好兩極相反既意義
決定權係風(春)太(場)郎手上
佢要揀邊位姊妹都好 即使係四葉五月 春場用幾話幾張黑頁交代補充就得
係劇中時間(由第一話開始)五位陪伴嘅時間都係一樣 個個同風太郎都有特別嘅回憶
之前比較特別係四葉仲有寫真牌 如今已經拆左 兩人都放下過去注重現在 張相同四葉眼入面嘅星星都唔知去撚左邊

至於讀者BBQ會唔會多左燃料又係另一回事
睇完熟肉
呢話比想像中感動
四葉幫過嘅人 喺四葉病倒後幫返佢 證明四葉嘅努力係有回報
七次再見時 風太郎向過去告別
如今 四葉都終於走出過去 能夠向前邁進
竹林唔係天降青梅咩?咁就完?
五月勝利指日可待
五贏 , 2 / 3 黨實嬲撚到傻,比個由頭食到尾既肥婆贏左
4黨呢
由頭食屎食到尾
想睇5贏
五唔係肥,只係有肉地
復權派
一度消失嘅王室必將光榮回歸
以為會係五月幫四葉解開心結
點知竹林搞掂曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞