F1 2019 新加坡站 討論區

1001 回覆
8 Like 92 Dislike
我就係卡住左係度
條track咁既design, 張飛又唔係平
唔係好買得落

有無巴打可以分享下去現場有咩感受?
好似有了
好撚傷心
屌佢老母 唉
Well done Baku
當係去睇show再搭單睇車都抵啦
新加坡同美國好似年年都有請人去表演
今年美國有imagine dragon
其實喺現場睇,如果想跟足個戰況嘅話都係靠睇返電視,齋睇車睇睇吓會有少少亂咗龍咁嘅feel

依家V6 嘅引擎聲又真係好弱。我喺新加坡T2睇,啲車喺main straight 踩到三百其實都聽唔到,係去到braking zone開始收油拖波先聽到

不過我又覺得有啲嘢真係要自己去一次感受吓嘅,感受吓現場氣氛,親眼睇吓F1嘅加速同過彎速度。
成個場分zone 1至zone 4
zone 1係pit lane而zone 4係任何飛都入得
通常每一晚zone 4 padang stage
都會有一啲出名啲甚至國際巨星表演
以前試過有Maroon 5, Rihanna, Katy Perry, Mariah Carey
相比之外華語界嘅五月天,周董已經叫無咁出名
只要其中一晚中咗你鍾意嘅歌手已經抵返晒
(雖然今年只係識得gwen stefani)
From F1 troll fb..

你個名
lm
坡狗食屎啦,本身準備去但由6月開始睇清班奶共垃圾就唔撚想去俾錢佢賺

上個psot既Motorsport manager
上到T1一次頭三都未拎過
好波
你架車好差
當連登仔踩11 Pro
即係代表係好機
有冇巴打睇過現場?我買左walkabout打算去感受下,有咩要注意?
當連登仔踩垃利
即係代表係好車
咁康打呢?
你班仆街勁踩, 一定係世界第一啦
咁多人反鹹又唔見佢收皮
連登仔反乜紅乜
幾時先得嚟佢收皮?
我支持咸攞足10屆
廢圖叻叻全部收皮
踩拉利同心裡撐拉利 唔同的
ching,我日日揸Honda ga
康打迷黎

希望康打今年追到上去!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞