Figure討論(42) 10.1擺大壽 艷娘幻夢譚 五隻旗袍 缺一不可

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
咸膠入門之道
Skytube>STP>Native
Skytube可以唔拆圖貼紙底開盒,佢要還原吸塑唔難,影完包好吸塑小心包裝好應該唔難過,而且itam a個簡介係似乎未開,可以係開左Check唔出
要肉感 就可以買Q-six同Daiki
睇完內衣學姐好想買,有興趣一set3隻買晒,但內衣惠睇你地講似乎好伏,應唔應該買左先?家陣幾錢?
內衣惠個樣 正面望就覺面型唔自然
歡迎巴打

但為係你係自發參加咸膠收藏
唔係我推你入坑

Skytube 揀隻pose 正正經經嘅
根本無人知係可脫

春梅就係好例子
咁嘅時勢你仲可以同佢地共處一室
AmiAmi 多款新品
但運費貴最好大量購入一次過送貨

Good Smile Company 佢除咗係大廠
都有賣其他牌子嘅玩具

香港舖頭 就有巴打介紹果啲
除咗警品 其他都ok

睇post頭有好多有用資料
有埋情報網
仲有特典
肉感點少得火箭男

要大Size就BINDing
可動就Second Axe
講pose乜唔係金蓮最正常咩
佢開檔被裙喎
話amiami一次大量購買先送個d我比佢害死,上次我買一隻dhl送貨2700yen,之後索性買多隻group埋估計最多double運費啦,點知結果運費17000yen焗轉用ems特登請假收件結果失去日半假期
件衫性感啲啫
姿勢佢最正常啵
我曾經都想咁扮正常膠,最終都係除晒擺,因為屋企冇人會特登入我房最多行入門口位所以我放起門口睇唔到既死角位冇比人發現,但死角位就擺滿應該唔會再入咸膠
大量送貨唔係應該用SAL咩
清 咪玩啦 DHL肯撚定貴啦

我貪快都只敢用EMS炸
最好嘅方法就係比全屋人知道你玩咸膠

利申:我全家都知 Native寄野過嚟都係我阿婆或者我阿媽幫我手
買d睇落冇咁淫嘅咸膠
新手最近都想入咸膠坑
所以仲睇緊有冇d冇咁明顯嘅
歡迎巴打

但為係你係自發參加咸膠收藏
唔係我推你入坑

Skytube 揀隻pose 正正經經嘅
根本無人知係可脫

春梅就係好例子
我曾經都想咁扮正常膠,最終都係除晒擺,因為屋企冇人會特登入我房最多行入門口位所以我放起門口睇唔到既死角位冇比人發現,但死角位就擺滿應該唔會再入咸膠
最好嘅方法就係比全屋人知道你玩咸膠

利申:我全家都知 Native寄野過嚟都係我阿婆或者我阿媽幫我
DHL只限價錢同EMS接近/更平先抵用
你仲有衣櫃 可以藏嬌
TB就唔好提啦
仲記得天津大爆炸果件事
金屋藏膠
呢個可以俾巴打用黎做新名
Dhl對於我呢種深夜放工既人最好,711拎方便放工時間又可以偷渡,屋企有手多既信用卡月結單信會幫我拆,存摺有一次我隨手放,佢自己拎黎睇之後見半年冇打簿幫我拎埋去打,第二日即刻轉晒電子月結,鎖好晒所有文件
所以搵屋企人幫手收咸膠幫我開箱拆黎玩都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞