[突發]美國聽證會直播中

5001 回覆
981 Like 10 Dislike
突然覺得應該請陳克勤去發言
佢話香港有濫捕問題,有人被殺,有人被酷刑對待。
港獨定係美國香港
P仔正評唔到
佢係駐日本代表
仲有好多個義士
唔好唔記得佢地
其中一條問緊大學幫過學生d咩 我都想知
佢哋比啲料我地得唔得
陳雲呢
幫手推行動post

【922和你suck攻略要點】
https://lih.kg/1577217
屌人地講憲法
你又要講番警暴
好多人畀英文勸退
等中文summary
記住 有人為得地付出同時 我都地要為人付出 不要做坐享其成既港豬
警狗非禮女仔+唔比first aid救人都有講
agreed please.

點解美國要pass呢條act嘅原因係因為香港自治係呢幾個月已經完全崩潰 -

林鄭嘅Speech 證明咗佢連最基本撤回條例都做唔到,除咗外交同國防之外嘅事務,中共都開始全面控制;
警察濫捕,同黑社會合作,濫用私刑;
律政司選擇性檢控,法官都已經有既定立場;
香港人喪失大部分既有自由,包括言論,集會自由;
選舉被操控,選舉主任可以任意DQ,而家連區議會都想DQ,更加唔好講中聯辦配票種票;
CX同匯豐證明咗中共已經想滲透入私人市場,連資本主義都想推翻

但係我聽到都只係針對警暴,完全都唔到肉。。。唉。
有無呢班議員twitter,想去講聲thank you
Stand with hong kong
Sexual harassment!!
G phone講緊性侵, 黑警點對被捕人士
不今重重覆覆講同一樣野,屌,佢英文真係要補補
到鎖國打ww3後,佢5x歲返黎做'特首'
New world order
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞