(FC左) 青春豬頭劇場版 青春豬頭少年不會夢到懷夢美少女 十月三號 香港!

392 回覆
56 Like 6 Dislike
後面妹篇(花楓)嗰度先最好睇 睇完先釋懷到楓嘅唔喺度 希望快啲動畫化左佢
套野寫親情其實好過愛情
人應該就似係
下年2月先出
翻譯就要更加耐
我反而好鐘意睇麻衣同咲太之間嘅
S&M 互動
超sweet
麻衣真係好正
第九卷麻衣係學校個到搵返男主個段真係閃到仆街 根本就係求婚
仲要可以回應第一卷
啱啱睇完,果然係神劇
翔子老婆able
未睇過小說,其實套戲幾好睇,以下係自己腦補9up
細翔子最後有返信心填將來問卷既時候,應該都代表左佢正面樂觀咁面對病情,跟住佢既抗病既勵志故事被改篇成電影,麻衣先有機會接拍套戲,跟住就有其他捐贈者出現,所以翔子有份救返自己
未來主角推現在主角係咪相當於殺左翔子一次? 最尾翔子冇事只係運氣好 搏到主角/女主既心以外既心
唔知算唔算殺左翔子 係改變左未來 所以大翔子消失左
翔子無事的確係其他人提供嘅心
tv版起碼睇得明 劇場版趕到仆街
唔上嚟睇原作黨講解都唔知臨尾10分鐘想點
tv版嗰時都係巴打都話翔子嗰章係最好睇既
滿心歡喜又期待 結果劇場版比pat屎我
慘遭A1動畫化呢句真係幾時都啱用
劇場版我覺得好可惜 好多場景感人位力度唔夠
而且有啲位配樂麻麻 令我冇辦法完全投入
真係有少少失望
雖然係咁我都就快睇第三次
wow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞