11月台灣7天

141 回覆
0 Like 6 Dislike
台灣啲日本嘢仲貴過香港 同埋味道真係普通
你肯定?
我食過 認真
醒起有間係西門町昆明街附近嘅日本嘢
唔知仲係唔係度 間嘢真心正
兩人餐先NTD580
補返張圖先
其實依D一日遊有冇巴絲試過?
係咪成車都中老年?
諗住試下第1條LINK去陽明山
[國際線]去旅行都可以做文宣!!!外語五大訴求整合!
https://lih.kg/1585574
咩黎?係咪個種可以random搵隊友既東西
ya, 你search 下就知
岩岩google左,搵唔到喎,我都搵緊隊友10月台灣
搵乜鳩 自己遊啦
my friend Matt lives in Taiwan. He says there was a bully in his class at university. i told him not to engage with him. Just stay out of his way as much as possible. He's also a secondary school teacher. Many students today learn violin, piano, Judi and dancing. I honestly dont know how they juggle these activities as they have to spend time practicing each of them. Perhaps their oatents want to kindle their interests and see which one they can cultivate an interest in ot have a talent for
唔同玩法黎既

不過一個人去會識多d 朋友
7日兼一個人有少少難度
不如去埋北投同台中丫
10月中自己去台北4日
第1日鳩行
第2/3日會去陽明山,另一日就唔知去邊好
第4日應該都係市區鳩行
11月中台北 4日3夜
有無啲咩地方可以shopping下
除左依堆中正紀念堂、西門町、華山文創園區、松山文創園區、國父紀念館, 市內有咩地方介紹?
同埋有冇咖啡店介紹?
下月中去台北4日
同行朋友都去過幾次
有d乜地道少少既夜市同地方推薦
南機場夜市
寧夏夜市
饒河街夜市
台北101&附近,四四南村、幾米月亮公車、百貨區。
不了
7月去過,已經唔好行了
變到同士林一樣,D野食一式一樣,同一樣野有幾檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞