認真 私了唔好打頭

1446 回覆
6258 Like 506 Dislike
認同
打死人只會令普通人支持率下降,知道想幫受傷既人復仇,但幾嬲都好盡量唔好打重要器官,現時要爭取支持率唔好中計搞到成個運動前進唔到
自衛時 對手嘅頭同心口都盡量唔好打 尤其踢同踩心口 好影爆胸骨 反而斷手腳仲有效 保證對方不能再犯又有阻嚇性
但係打頭回報率好低 頭骨本身保護性太好 傷害不足對方好快會復元 傷害稍高就有性命危險 唔小心有人死左咁就一世 唔比人捉自己良心都要每日重新面對
斷手腳可以保證對手不再犯 有阻嚇性 又保證不傷人命 手碗腳碗普通人練習不足好易扭傷甚至斷 係最佳目標
唔好講私了,要講見義勇為
打佢龜頭 乳頭 可以嗎 ??
真係打死左,會累死班手足,終身監禁呀
認同!
打手打腳打好啦
年紀大好易有風濕關節炎
死左冇咁好玩!
要佢啲同鄉見到佢地啲手手腳腳吊吊fing先爽
知唔知二次時點解美軍用5.56口徑子彈呢?因為再大D口徑中一槍就死,打撚到佢傷,要人救,又拖對方後腳,又有震懾作用~

打撚完D藍畜,踩撚到佢D手指變型,等佢日撚日嗌慘丫~
同意,knee cap buster 進場
認同
而家打到成頭血好似好嚴重,但其實佢地重行得走得又好中氣,畫面上搞到我地好暴力但又唔傷到對手幾多

真係要轉瞄準番手手腳腳,骨折嗰啲好撚痛,廢中廢老重好易有後遺症,但望落只會瘀黑同腫,好睇好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞