唔好唔去大學畢業禮 你會後悔

70 回覆
223 Like 86 Dislike
今年grad一定要喇!
我中學大學畢業都無去
去坐咁耐為左上台個幾秒。 又唔係拎奧斯卡。曬時間
咁係你廢姐
垃圾P牌仔
我undergrad and master 畢業禮都冇去,又冇乜嘢噃,當然,有約同學返u 影相。咁多年,都有跟同學仔聯絡,ok ar. 形式嚟啫,去到咪去,去唔到又唔洗太大遺憾

畢業果刻係人生最特別果刻
你會有種自豪感
一定要去
笑死人咩,畢業果刻係人生最特別時刻?

你自己覺得特別就=全世界覺得特別?你覺得自豪=全世界覺得自豪?你自己覺得一定要去就=全世界都要去?

咪咁自我中心啦。
明明u grad就係跳入火坑同地獄果下
點解d人仲會開開心心咁
畢業禮只係人生一小步.. 過多10年8年就更加唔會有感覺
利申: 畢業10年, 當年冇去, 一路都冇覺得可惜, 冇後悔
去左但係後悔,感覺無咩特別蝕左一日糧
讀得唔開心都去啦,唔去將來會黎悔架。
老左既時候睇返d畢業相會覺得好珍貴好懷念。
笑死人咩,你覺得唔去會後悔就100%=其他都覺得後悔?
去左都無相 無朋友
去咗 冇影相
純粹滿足老豆老母
如果我自己揀會唔去 有咩咁紀念價值
唔想做嘢住
有去,會後悔
曬鳩曬啲時間
我回覆發表自己意見,冇話你要認同,亦冇話全部其他冇去既人一定都會後悔。

同樣,冇去既人亦都冇全部話冇後悔。
幾年前grad有去,到依家都好後悔

可能係我問題啦,大學真係熟既咪幾個,就算唔去畢業禮都會見嫁啦,
同班hi bye仔影都無咩特別

晒左我一日AL(個陣第一年得十日AL) ,我起到等撚左成日晒撚晒我d時間,第日仲要翻工catch up翻。

唔去咪唔去囉完全唔覺可惜,大學畢業好普通,起我心目中同小學中學畢業禮,差唔多是撚但啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞