高度讚揚改良拉trump 2020嘅旗隊

74 回覆
174 Like 95 Dislike
冇政治觀既人學人諗計真係死得人多
宜家係要拎最大公因數既支持
學人企邊真係蠢到極點
直接Americans唔得咩
基本美國政治常識:

投票/修訂香港人權及民主法案既係美國國會,美國國會現時民主黨係多數黨。

將香港同Trump 2020總統大選掛勾?咩居心?仲直接分化左反trump既人。
青城派肯收皮未
無失勢,最近眾議院選舉先贏左,依家係多數黨
全家都無回鄉卡,洗頭艇?
民主黨在世養到習近平幾撚肥
冇話邊個黨失唔失勢,係一個兩黨都支持嘅法案點解要揀一個黨嚟支持呢

一係直接 Americans 一係兩個黨一齊講。
買哂兩邊
Push.
國民黨老蔣當日就係強力押注GOP杜威,點知爆大冷Democrat杜魯門冧莊,以後嘅美援、軍火、外交政策等均不利KMT。最後導致敗走台灣。請不要重蹈犯蔣公嘅覆轍,唔好主力舉Trump。佢唔係大晒,仲有Sen. McConnell, Sen. Marco Rubio, Sen. Pat Toomey, Speaker of House Nancy Pelosi, Commiteeman Solomon Yue etc. 唔好局限咗,懵盛盛咁站咗邊。青城派睇落真心嘅潛伏Agent, 要搞禍件事。
呢個時候仲搞分化
其實其和黨同民主黨都係一半一半美國人民支持
不推文
點解小咗兩個州分?
agger
介入美國政治
不推文回覆
diu唔好亂嚟啦
乖啦好嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞