908獨立調查委員會踢爆熱狗企圖滲透各方活動暗中成立新大台

950 回覆
641 Like 157 Dislike
e家係所有人都𨳒熱狗
你講既互𨳒係當年唔知熱狗係咩料既時候
我想講
和理塞,圍魏,後續活動搞手已經全部都係佢地既人
你唔stop佢地滲透帶風向就真係步向2014
唔好再出d佢又搶我FO, 我又搶佢FO既Post吧, 否則又變返雨革, 其實focus係邊個度, 係咪真係咁重要?
大家都係將注意去返行動post啦, 我今晚都浪費左好多時間去同人爭論應該唱咩歌, 然後發現一d效益都無, 仲搞到好多正經嘢做唔到,
其實一律數臭人同互屌分化post都忽略就啱, 絕對唔可以重蹈雨革覆轍, 呢鑊再輸, 我地就無架喇.........
垃圾熱狗係得你講緊功勞咋
我地係講緊你偷換概念騎劫大會主題
你拉去邊度e個都係鐵一般既事實
自己唔洗負法律責任就話自己做乜都得
你話啲熱狗幾撚賤吖推人去死
岩呀
兄弟爬山先有今日
點解唔繼續各自爬
贏左先分豬肉啦
勿濫用六月以來運動共識的「不分化不割蓆」
誠然,2014 雨傘的失敗揭示了大台的問題,故此我們相信「兄弟爬山各自努力,互助不阻,永不割蓆」,各人自由以個人意志去判斷是否參與運動及參與程度等等。然而,但凡遊行或集會,都有發起人及輔助團隊的存在,如大家熟知的攬炒巴和 G20 團隊,我們不應過度沉迷「去大台化」而忽略行動團隊的實際存在,因為瞭解集會運作,才能提防可疑的人自行塑造可疑的「功績」以圖影響未來的區選。入紙人被港共清算的風險巨大,比起不在現場的可疑陳姓冷氣軍師,敢於承擔被黑警及港共暴力清算的入紙人才是真正的義士。本委員會最後寄語,勿將「不分化不割蓆」降級為為自己開脫應負責任的藉口,這是對運動精神的莫大踐踏。
HKAA 事前以義工身份(例如熱狗陳到)滲透本集會所有行動組 TG 群組

唔怪得見到陳到揸旗la
勿濫用六月以來運動共識的「不分化不割蓆」
誠然,2014 雨傘的失敗揭示了大台的問題,故此我們相信「兄弟爬山各自努力,互助不阻,永不割蓆」,各人自由以個人意志去判斷是否參與運動及參與程度等等。然而,但凡遊行或集會,都有發起人及輔助團隊的存在,如大家熟知的攬炒巴和 G20 團隊,我們不應過度沉迷「去大台化」而忽略行動團隊的實際存在,因為瞭解集會運作,才能提防可疑的人自行塑造可疑的「功績」以圖影響未來的區選。入紙人被港共清算的風險巨大,比起不在現場的可疑陳姓冷氣軍師,敢於承擔被黑警及港共暴力清算的入紙人才是真正的義士。本委員會最後寄語,勿將「不分化不割蓆」降級為為自己開脫應負責任的藉口,這是對運動精神的莫大踐踏。
笑死
無論勇武定和理非
都要時刻保持獨立思考

兄弟爬山 各有各做 唔係比呢D仆街濫用
係指 就算有人唔認同 自己試下做 有效果自然有人跟
唔係咁撚樣搞埋D小動作騎劫
一係就你班熱狗自己申請 自己搞 等人地JOIN
出埋呢D濕鳩陰招根本只管自己個人政治利益

陳云呢個撚樣由鄘仔到天琦 飛機師 攬炒巴 7.1立會義士
全部都比佢話係仆街 比佢屌
咁樣係同路人??
oh
兄弟爬山係各有各做
收割人地成果,衝出黎騎劫呢啲野
sorry絕對!唔係!兄弟爬山!
你無做過野呀!
HKAA咁撚叻點解唔自己出黎搞呀

陳雲呢條友真係麻撚煩

btw辛苦樓主整理時序
熱普城死全家
留意番 申請不反對通知書既主辦方同大台係兩回事黎
係遊行期間發生咩事係入主辦方數 拉係拉鳩佢地

咁即係一早搞緊(但係唔知搞緊乜)就可以騎劫人地個場啦
好野~
咁以後唔洗搞啦
等人book好曬場搞掂曬野就黎接管囉

我淨係知而家咁嘅情況
本身想傳達比外媒既野比外人spin走咗啦
條數點計先
由得樓主加支持者同陳雲教徒們一齊玩互屌遊戲啦

而家最暗湧嘅時候搞d咁嘅嘢
日尻日喺到互屌
或者按樓主講法全世界日日喺到圍屌「熱狗」

如果係圍屌熱狗而唔係互屌
即係佢地勢弱啦
仲日日開十幾廿個post喺到鞭屍托咩
D時間留嚟做文宣推有用post
玩twitter、推reddit啦、整長輩圖啦、或者學柚金主講玩選舉你咪去研究邊個句可以做反自動當選挑戰者
仲喺到搞咩獨立調查委員會(個個都係搞手嗰邊嘅人,其實仲似監警會)寫咁大篇文

陳雲班信徒已經無人理
本身hkaa係乜都無人知
由尻佢地咪得囉
又要開post撩佢地都唔知做乜尻
覺得口號有問題你咪對外澄清加twitter reddit補鑊
下次有同類活動咪小心d處理

而家擺上枱屌
第一就搞到人地知道乜嘢係hkaa,變相幫尻咗佢地
第二就引晒班熱狗上嚟互屌

跟住同一樣拗百尻幾次開百尻幾個post
十足以前洪非凡 牛頭角小儒俠咁
屌泛民就叻
做嘢就唔知去咗邊(法國佬都叫爆咗塊玻璃?好似係)

本身六月到而家都幾有心機返口post
但而家上親都睇到躁
入個正常post明明唔關熱狗事都可以有幾個cm 無理拉更屌熱狗(大佬屌還屌,有理有節得唔得呀)
跟住就一窩蜂留熱狗仆街、熱狗垃圾、熱狗躝啦
搞到連登無晒討論風氣
無晒營養自然凝聚力細咗
作用同時細埋

以前就一面倒屌泛民 (零星有堆反擊)
而家就一面倒屌熱狗(零星有十數個反擊)
最似雨傘後期就係呢樣
只係角色掉轉月咗

明明大把時間做正經嘢
就兩邊日日用幾粒鐘互屌
加埋加埋d manpower少幾多
都未計對其他人嘅觀感影響幾多

令我對活動最悲觀嘅就係呢個情況
風頭就你出
風險人地受
呢啲先係人血饅頭呀熱普城
各有各做好唔好姐
ok
屌會繼續屌
野會繼續做
真心覺得後續活動再咁落去唔係好掂
結語:勿濫用六月以來運動共識的「不分化不割蓆」
結語:勿濫用六月以來運動共識的「不分化不割蓆」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞