突發 9.1凌晨時份 醫管局內部資料流出 證實十名傷者說法!消防講大話!

3183 回覆
5446 Like 18 Dislike
呢張唔係咩醫管局內部野
係消防log的一部份
推p
push
有道理
咁多人幫佢瞞一個大話

做錯要認才是好孩子
可否列8.31為港殤日!915全港默哀、能否做一個烈士記念卑……831之仇、我地一生都不可忘記!
【以下全為猜測,大家儘管當我係燒山】

其實比較可能嘅係: 無死人,但警察喺入面為咗補鑊而要大規模重組現場去插賍假禍被捕者。

所以全部救護唔俾入,放得個PAO入去(及原有果啲咩嘢快速應變隊),要完成晒插賍過程先。途中就當然係唔跟規矩將啲人帶嚟帶去,而PAO由於手上咩架生都無,所以就點極都唔啱同錯。

按此推斷,紅色點錯數,恐怖應該在:點解紅色會不斷變換位置,變換到/亂到PAO唔認得? 如果有3到6個紅,30分鐘內正常記憶力嘅人無理由會記錯數錯。如果會錯,即係症狀及位置唔同之餘可能連外貌服飾都唔同。咁點解會唔同?

應該係即場要啲傷者埋返位著著除除啲gear俾佢地即場影嘢所致。唯有咁,先會紅色人數咁少都認錯數錯。

所以其實如果話入面有死人,兩邊都唔會驚,因為應該真係無。你追住話有死人仲好,咁入面啲違規嘢嘅細節就唔會曝光:要大規模插賍,即係唔咁做的話,就會上唔到庭;上唔到庭,就等於直接承認完全打錯人,咁上面就必定有指揮官會被人反告然後要食晒。

而家追緊死人,錯咗用神,佢地就相當理直氣壯。如果試下問有無郁傷者去作搜證拍攝,問下網上印手指模段片,問下點解打到仆街然後只係告到非法集結而非暴動 (有幾個仲有告其他,但人數少於7人,即係最少有人俾你打傷但表證只係入到非法集結啦),應該就會令佢地動搖啦。。。
會唔會送到之前就
怒推
On居 打錯人就全香港都知啦
錯又點 你捉到人咩
咪做法可接受 唔理想
Push
推 我要真相呀dllm
斷唔斷正對指揮官落唔落鑊好大分別,你要由政府入面嘅人做嘢嘅思維去諗。。。市民點睇佢梗係唔撚理啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞