投資8-30萬蚊就可以以專利技術移民台灣/馬拉/泰國/義大利/others

11 回覆
4 Like 2 Dislike
我開發左一項電腦模擬遊戲技術,但係要人投資先有錢請律師申請各國專利權。好多國家都開放比擁有專利技術嘅外國人移民進去。如果你有意投資,歡迎攞我間公司名義去你想去嘅國家申請1-3年創業簽証,然後再申請當地國籍。

台灣例子:Application Categories for Entrepreneur Visas Category 2.3 The applicant group has not yet established an enterprise in Taiwan, but has been awarded patents either in Taiwan or overseas, or can demonstrate other evidence of professional expertise.

其他國家都差唔多。

我唔太care你想去邊個國家。我剩係想申請個專利權。同埋離開香港。

希望你睇到有興趣可以留言。

叫阿爺阿嫲阿公阿婆阿爸阿媽投

【保民聯】建制保皇 建設保民 香港值得更好的建設派
https://lih.kg/1560300

出黎呀 自由閪!

五大訴求 缺一不可

對準政權 遍地開花

我無家人。
It doesn't have an open link for application yet does it?
依家先睇到,想知多d可以pm...唔係咁易
你係想投資?
nope...想同你講唔係咁易
利申做緊專利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞