[突發]''外國勢力''想再買裝備俾香港人

1147 回覆
1529 Like 12 Dislike
推到達標
其實都有人派,但冇人真係上前線派
而且都係少量,似係自己買去派多過有人集資出貨

83旺角,見過有阿伯喺起點派豬嘴俾後生仔,遊行未開始
84/810/811/817 唔見有,可能係我睇唔到
818 落狗屎
824觀塘,行到去偉業街行人天橋,見過路邊有一細袋豬嘴濾罐,不過唔見有人拎,唔肯定係私貨定派
825荃葵青, 荃灣公園有人推超市車仔派
831中環,有人喺銅鑼灣派頭盔(電單車頭盔都有,唔知係咪台灣嚟嗰批)眼罩豬嘴濾罐,冇錯,係銅鑼灣,嗰時前線應該先啱啱由金鐘退緊去灣仔
92 93罷工集會,金鐘都有人派眼罩豬嘴濾罐,當日無任何戰線所以冇前線
98唔見有
我都見過人派
但我呢d廢柴上唔到前線所以無拎
留返比有需要既人
Push

有樣野唔係好明
對比開掛達人 其實你地可信性應該高d丫?
點解佢地可以籌到咁多..而你地做實事既反而咁少..
想要一對ess
見到咁多filter 諗起filter人型蜈蚣
多謝
Anyway幫你推多陣要開工了
希望你哋加油
Reach唔到target都唔好氣餒
繼續同香港人一齊走下去
樓主好似講左唔會直接幫人買?
俾錢嘅都唔係同一班人
開掛本身自己都有班facebook fans
係呃到
所以其實知名度好緊要..
建議樓主下次貨到再曬馬影相
慢慢提高知名度
我相信自己無睇錯你地
我地會再做好啲 多謝你信任我地
我唔係好信樓主
點知佢係咪呃錢
遲啲派貨真係要研究下點樣證明派左貨俾人
我都明白你既顧慮 但我都會盡力去證明我地唔係呃錢
係證明樓主係真之前
大家唔好捐,前車可鑑
呢度有藍絲文宣!!!!!突破同溫層!!
文宣圖係呢度:
開媒體模式!!!!
[多圖高清] [不廢up] 一人一文宣行動
https://lih.kg/dRzLxS

明明長輩圖咁有用,點解突然消失晒?
https://lih.kg/1558771
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞