今晚18區幾廿個商場都唱緊國歌!

263 回覆
1083 Like 8 Dislike
唔怕啦 肯出既到時都係聚埋一齊 最緊要知915
原來痴撚線港女住喺呢頭?
藍咩吖 佢哋er都唔敢er班廢柴
荃灣人最後一齊叫去幫手整連儂牆
大家一齊叫好
相信手足們開心完一兩首歌後會識分輕重
做唔到今晚咁多商場都有開花
點解無青衣城
其實筲箕灣都有㗎
真係好似與世無爭
銀座好正 人唔算好多 但係氣氛好好
理得佢915遮打見定維園見
迫爆港島
係 好彩呢次見到同路人
推!
我冇搭黨鐵了
不過如果有人同廢老嘈我實幫拖
唔使驚周圍都係手足
冇搭黨鐵了 btw 原來你都住呢頭
第一下搞就咁嘅氣氛我覺得已經好勁
Push
最新活動:唱民主聖歌,傳福音!
連儂牆呢條戰線不能倒!
「天水圍」率先完成重建連儂牆,加1分!
考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

@Template@
抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
每日任務:
1. 幫襯良心小店
2. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
3. 安全之下,免費港鐵;二人同遊,一人免費;買平飛;長者八達通
4. 夜晚十點咆哮!(改九點未有共識)
5. 健身+運動,身體健康,鬥長命
6. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
7. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
8. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 低消費,高儲蓄;罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股,MPF都買美股
2. 搵多一個人參與
3. 關心社會,陪審員、派傳單、放映會
或者做唔足,但我會堅持到尾;Best effort,你呢?
Version 2019.09.11 @Template End@
當俾佢地放吓電
連藍到傻嘅南區都有 好感動
最感動係唱肥媽有話兒
啲爸爸媽媽輩笑到傻咗
ching都係呢頭?我一開始以為小貓三四隻 點知一下就黎左好多人 好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞