[新核彈]武警混入警隊新證據

43 回覆
53 Like 2 Dislike
小心俾人帶方向
我老豆後生當過差 做過消防 佢而家八十歲

佢話:

速龍大部份應該係武警黎
警犬個個肚腩大到屙尿見唔到條啫 有西力打人咩
香港近代啲警察瞓練根本就唔掂 又唔捱得
武警由朝操到晚 你香港啲警察邊有keep住training
.....
唔係要幫佢地洗白
而係出武警呢個決定 一定係中共
林鄭冇呢個能耐
雜種一直想將件事講到唔關中共事咁
如果證明到佢地有份出兵鎮壓香港
咁成件事就證明到中共有介入
係國際上面佢少左一個藉口逃離刑責

如果萬一查到佢係解放軍咁仲顛
國際可以名正言順駐軍香港
sir this way 既第一步
就算中共親自證實武警有進入香港執法
外國都唔會駐兵香港
最多都係制裁下咁
或者將香港當成普通中國城市

如果真係想sir this way,就要推動中共發起戰爭
我覺得攻台係其中一個契機
有傳聞2020,21會攻台
只要台灣一旦開戰,咁外國就名正言順向中國宣戰,並以香港係中國領土為由攻打香港
咁到時就真係可以帶路
唔排除呢個可能!
不過佔中後,應該有飛虎、機場、後生fit既做固定班底,話晒見broad會靚仔d (我估)
或者將香港當成普通中國城市
你知唔知係幾大獲
咁樣做等同鎖國 中國會入不敷支
我哋嘅目的咪正正就係攬炒
藍絲: 改圖
無錯呀 所以要煲大所有懷疑武警事件
但相比攬炒,我更加想見到中共倒台
中共癲起上嚟真係鎖國,加強鎮壓防止民變,可能都苟延殘喘幾十年,就好似清朝咁,到時拉埋香港落水就真係PK了

真· 攬炒係香港死嘅同時,令中共滅亡,而唔係苟延殘喘
吹水台
你以個個香港警察 都係肥佬??

香港一樣有 飛虎, 機場特警, 反恐特勤呢D精兵
佢係咁撳住個肚係咪肚痛?
唔知幾耐無操嘅精英
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞