大力表揚跳閘哥哥

534 回覆
720 Like 31 Dislike
唔韓喎
煩到媽閪咁
巴打都幾好野唔郁手 我真係睇到揸緊拳頭
就係正正掉返轉
啲廢老睇到人地搭車可以唔洗比錢自己又要比
咪心理唔平衡要捉鳩你睇你仆街罰你500囉
如果今日個個都跳你估得佢一個仲會唔會咁乖乖拍片入閘丫拿
D廢老咁得閒又唔去捉違泊衝燈
快手打ORX完就要走 前提有晒保護措施..
3萬黑警以為佢地人多 唔好放工呀屌你死狗
i saw my frd
比着我-早打瓜佢
點解慢慢行
28H. 粗言穢語

(1) 任何人於鐵路處所之上,不論何時─
(a) 不得使用任何威脅性、粗穢、淫褻或使人反感的言語,或鬧事、行為不檢、行為不雅或作出使人反感的行為;
(b) 不得髹上、書寫、繪畫或貼上任何文字、圖像或字樣於鐵路處所的任何部分,包括任何列車或裝置、家具、裝飾或設備,或任何公布、告示、一覽表、時間表、宣傳品、標誌、數字或字母,亦不得故意弄污或弄髒或破損、切割、抓刮、撕扯、噴潑、毀損或損壞鐵路處所的任何部分,包括任何列車或裝置、家具、裝飾或設備,或任何公布、告示、一覽表、時間表、宣傳品、標誌、數字或字母,亦不得移走或拆去此等物品或物件;
(c) 不得損壞鐵路處所上任何財物;
(d) 不得騷擾任何人,或故意對他人的舒適及方便造成干擾;或
(e) 不得在未獲港鐵公司書面同意並受依照港鐵公司所施加的條款及條件規限的情況下,使用任何錄音或錄影或拍攝器材以進行訪問或拍錄或製作影片或錄像。
(2) 任何人違犯本條,即有責任向港鐵公司支付對港鐵公司財物造成的損害或對港鐵公司人員造成的人身傷害的賠償金額,或對任何其他人所蒙受的損害或傷害的賠償金額,而不損害因違反本條而招致的任何處罰。

最高罰$5,000
次次拖時間唔睇環境 一尾嘴炮 有春用呀
有冇諗過跳閘哥哥做岩事都唔想俾你班連登仔表揚?
煩過長毛
好撚憎人一句野不斷重複講 屌佢老味仲要每一秒都重複 聽到好撚想抽筋
真係好煩
不停話比好錢啦比錢啦
直接跑啦 仲同佢拖拖拉拉咁耐
如果唔諗住打柒佢既唔該真係跑走 唔好俾佢捉住或者互屌
人人學泰拳,雖然好痛苦,但係殺傷力夠大
拖時間等黑警,應該過多一個月就會適應性進化...
If we burn, you will burn with us
佢把聲好煩,好噁心
聽到勁躁,年輕人EQ好高
即跑啦,仲同佢講咁多!
點解會企向度同佢攪咁耐
跳得預左自己拍戲咁即衝走衝出車啦梗係
好多廢老幫mtr做打手
條撚樣把聲好核突
幫手report個post啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞