[國際戰線] 全球齊篤灰2.0 向WhatsApp篤灰 #wtsappforhk #standwithhk

103 回覆
42 Like 0 Dislike
#wtsappforhk
915去完英領去民陣遊行!升級玩國際戰線!

我哋升級玩國際戰線!繼續遍地開花!每個星期去唔同領事館,舉唔同國旗!
https://lihkg.com/thread/1559803/page/1

已推!!!!!!!

[多圖高清] [不廢up] 一人一文宣行動
https://lih.kg/1560411
推!
推呀
[多圖高清] [不廢up] 一人一文宣行動
https://lih.kg/1560411
https://twitter.com/kingkongcrew/status/1170322218565300229?s=19

再推!
retweets仲係太少。「核彈文宣」高質片解釋畀外國人聽點解要杯葛花木蘭同支持香港人權及民主法案
#whatsappforhk
[2百萬人再集結] 915民陣大遊行
日期: 9月15日 (星期日)
時間: 下午3時
起點: 銅鑼灣東角道
The FIVE demands of the protest

1. Full withdrawal of the extradition bill

2. A commission of inquiry into alleged police brutality

3. Retracting the classification of protesters as “rioters”

4. Amnesty for arrested protesters

5. Dual universal suffrage, meaning for both the Legislative Council and
the Chief Executive

FIVE DEMANDS,
NOT ONE LESS.
LIBERATE HONG KONG,
REVOLUTION OF OUR TIMES

撇除政府問題,淨係計警隊,再淨係計721 85 811 新屋嶺 CCTV直送 831,已經夠哂理由比示威者做任何野,包括以武制暴 以眼還眼 百倍奉還

重申七一宣言,立即實行雙普選,推翻港共政權

「勇武派」、「和理非」係角色,唔係派系,理念一致,只係手法不同

唔係仇警,但大家一定要清楚知道點解要清算警隊。警暴(濫捕、濫告、不依法規)係暴政一部分,唔全面改革警隊、監警制度,只會令目前同將來爭取雙普選更加舉步維艱

#五大訴求 缺一不可
#唔撤就罷
#罷工罷巿罷買罷課
#我係香港人
#我參與全港四罷
#各區集會
#出核彈麻包袋都唔割蓆
#直至政府跪低
#重組警隊 刑事追究 改革監警制度
#永遠不光顧荃灣北角元朗商戶
#抵制一切紅媒相關商業活動
#抵制一切鐵路沿線所有商戶
為左殤台個牌為左碗飯,童星老監馮生都要做奶共狗鳥!!!

為紀念燒死林彬而起嘅18樓C座,狗馮既係老監亦負責主要角色,啱啱居然勁做維撚狗,幫狗政Spin話831死人只係街邊八婆鳩吹出黎,又吹香港咁大城市死幾個人點會遮得到!!!

嘩嘩嘩!!我愈聽愈以為轉左俾Mei西監製添!!!

疑點1:

光明正大點解要cap圖唔直接放片?

疑點2:

點解Cap既所有圖都唔見畜聾打人,直播又會見到?

疑點3:

咁撚簡單既事點解要封站兩日?

疑點4:

連721都唔會4個部門一齊見記者,點解831會?

我依家信太子有無辜市民被殺害了

一句到尾啦,係支共命令"止暴制亂"之下,明知一日拖一日尤其頭七都唔交出足本只會愈拖愈亂,咁都唔交你地話點解呢????

加埋依家毛EE爆料,831事件冇人死???

FYI,當晚現場傳第一消息:有人打死人,但唔係香港警察,你話係邊個呢???!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞