《願榮光歸香港》觀看次數突破百萬!!!

251 回覆
1351 Like 8 Dislike
近日有好多港獨風向撚 請各手足小心
目標係想分化我地同為數不少嘅大中華膠 同所有泛民議員

請唔好再話係國歌 都冇國 何來有國歌?
有啲野在心中就得

(P牌仔推唔到 請幫推)
我願魂歸於香港
睇過百次都仲未厭
做抗爭主題曲係冇問題
但要做國歌仲有一大距離
加個譯音係中文上面,點睇?
外國人唔似某國人,佢地願意入鄉隨俗願意唱廣東話的

歡迎修改

Hall Yee, Je Tou Day, Lui Join Lau,
Hall Yee, Ling Jon Ran, Yik Feng Heng,
On south, Kui Mak Trump, Nap Ham Sing, Heung Tau,
Pan Ji Yau, Gui Yu Je Lui

Hall Yee, Je Hung Gui, Mut But Jou,
Hall Yee, why shun lim, Chong mut tui hau,
Hall guy, hue join Lau, Dan My Jun Sihg Heung Tau,
Kin Ji Yau, Gong Fai, Heung Kong

Join Man Sing, Jui Lok, Pong Wong Umm Yeah~!
My Mo Lui, Jui Yuen Chu Chui Loi, Ho, Kok, Sing!
Hon Ji Yau, Loi Chai Jap Je Lui, Loi Chuen Lik Kong Dui,
Yong Hai, Chi Wai, Ya Wing Butt Meeee!

Lai Ming Loi Do, Yiu Kong Fook, Je Heung Kong,
Ton Han Yi Lui, Why Jing Yi, Si Doil Gat Ming,
Kay Kao Man Ju, Yu Ji Yau, Mang Sai Dou But Lau,
All Yuen Wing Gong, Guai Heung Kong!!
你聽下孟加拉,以色列國歌
Push
最新活動:唱民主聖歌,傳福音!
連儂牆呢條戰線不能倒!
考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
離開同溫層,接觸各種人,理解佢地嘅想法,將不支持我們的人轉為支持我們!這是成功的方法!

@Template@
抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;
每日任務:
1. 幫襯良心小店
2. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
3. 安全之下,免費港鐵;二人同遊,一人免費;買平飛;長者八達通
4. 夜晚十點咆哮!(改九點未有共識)
5. 健身+運動,身體健康,鬥長命
6. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
7. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
8. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 低消費,高儲蓄;罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股,MPF都買美股
2. 搵多一個人參與
3. 關心社會,陪審員、派傳單、放映會
或者做唔足,但我會堅持到尾;Best effort,你呢?
Version 2019.09.11 @Template End@
我願榮光歸香港
唔知點解聽,聽完自己有種好似數碼暴龍進化既感覺
黎明來到 要光復 這香港
幾時會放喺Apple music/Spotify??
屌你啦
奧運,世界盃有邊首國歌會水蛇春咁長呀?

還返比你
巴西國歌都唔短
唔會長過30秒囉
向1000萬進發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞