我係香港人呀屌

5 回覆
9 Like 0 Dislike
廿幾歲人一直都對香港冇咩歸屬感,但人地問我係中國人定香港人,我都答我係香港人,原因好簡單就係唔撚鐘意中國。
經過呢三個月嘅抗爭見到香港人嘅團結,原來大家都仲好關心香港呢個家。
國歌嘅出現,終於明白點解啲人唱國歌會唱到喊
我而加可以好肯定咁同全世界嘅人講我係一個香港人。
願榮光歸香港
我愛香港
謝sir咁想同人傾計,我地所有人都奉陪
請即參與:#wtsappforhk campaign (#eye4hk 2.0)
有twitter既快啲retweet,無twitter既而家開番個

本地線

1. 將警暴,藍絲,官員,議員罪證狂推比警察

2. 為左令每一個負責mon住既阿sir都不愁寂莫,每個人睇番自己生日日子既最後一位數字,揀下表有同樣最尾位數字既電話

3. 有關如何保護自己,請搜尋「太空」等相關字眼

5566 9500
5566 9501
5566 9502
5566 9503
5566 9504
5566 9505
5566 9506
5566 9507
5566 9508
5566 9509

國際線

1. retweet手足既呢條tweet, 記住comment加#wtsappforhk
https://twitter.com/hongkongers8/status/1171379846447919104?s=21

2. 如果你選擇將10個電話重新打一次出黎,記得加+852

好處:
1. 成本低
2. 可以迫大家儲下唔同角度文宣

壞處:
1. 本地線唔會要大家post番個舉報cap圖出黎,少左第二次marketing機會 (which is fine)
2. 外國人參與國際線程度成疑,但我覺得以campaign之名,行宣傳之實。就咁講#chinazi,#culturalrevolution,老實講有d悶。
要人!否則下一代玩完!政府想滅絕有腦既香港人!!!
https://lihkg.com/thread/1559187/page/1

p牌借位推post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞