721 超大量整合上線啦! 矛頭: 元朗鄉黑 葉虎 何君堯 游乃強 李家超 梁振英 中聯辦!

2909 回覆
1774 Like 11 Dislike
721警黑合作 殘害市民

Push
推返上去
8964=721
聽日就321了
612 721 831 101 新屋嶺 槍殺學生 黑警綁架強姦 黑警死全家
qtui
推呀你老母
聽日21號
後日喎師兄

btw pish
sor 我自己睇錯

其實我曲線推post
721恐襲被遺忘的狙擊對象
https://lih.kg/1935455
721恐襲被遺忘的狙擊對象
https://lih.kg/1935455
第一,元朗易入難出,班鄉黑比我們熟路,但班柒頭威脅唔大,佢地只係爛頭卒(大部分都係阿叔),主要係驚班警甴黃雀在後。
第二,班狗基本上做咩都冇人管到,仲要元朗鄉黑合作,我相信受傷機會大增,手足損失機率上升。
第三,狗車一早已經進入哂去準備,前日又影到裝甲車入元朗,聽日就算冇鄉黑都一定黎料。
第四,狗鐵唔封都真係好撚奇怪。

「咁你講撚哂啦,以後係咪唔洗出黎抗爭?」
錯,班狗聽日又想製造「無警時份」,出班鄉黑任玩,之後再出黎捉人。咁我地就借力打力,聽日我地製造「冇人時份」。我地再用文宣大煲「香港警察再次唔保護平民」。到時班狗拉班白衣人又死,唔拉就我地任講。輿論一直都係我們強而有力嘅武器,班狗無論做咩事都唔會拎到我們係輿論方面嘅主導權。當我地硬踫冇優勢就以柔制剛,當我地有把握就勇往直前,呢個唔係就係我地講到依家嘅Be water咩?

「咁我地聽日就係屋企掛機?乜都唔洗做?」
又錯啦,我地聽日唔好入元朗,但唔代表我地唔可以出街玩wo,唱下K( eg.商場唱榮光又得),掃下街出黎鳩嗚下又得,夜晚睇情況睇下點記念7.21又得。大家發揮創意啦
第一,元朗易入難出,班鄉黑比我們熟路,但班柒頭威脅唔大,佢地只係爛頭卒(大部分都係阿叔),主要係驚班警甴黃雀在後。
第二,班狗基本上做咩都冇人管到,仲要元朗鄉黑合作,我相信受傷機會大增,手足損失機率上升。
第三,狗車一早已經進入哂去準備,前日又影到裝甲車入元朗,聽日就算冇鄉黑都一定黎料。
第四,狗鐵唔封都真係好撚奇怪。

「咁你講撚哂啦,以後係咪唔洗出黎抗爭?」
錯,班狗聽日又想製造「無警時份」,出班鄉黑任玩,之後再出黎捉人。咁我地就借力打力,聽日我地製造「冇人時份」。我地再用文宣大煲「香港警察再次唔保護平民」。到時班狗拉班白衣人又死,唔拉就我地任講。輿論一直都係我們強而有力嘅武器,班狗無論做咩事都唔會拎到我們係輿論方面嘅主導權。當我地硬踫冇優勢就以柔制剛,當我地有把握就勇往直前,呢個唔係就係我地講到依家嘅Be water咩?

「咁我地聽日就係屋企掛機?乜都唔洗做?」
又錯啦,我地聽日唔好入元朗,但唔代表我地唔可以出街玩wo,唱下K( eg.商場唱榮光又得),掃下街出黎鳩嗚下又得,夜晚睇情況睇下點記念7.21又得。大家發揮創意啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞