有巴打幫勇武手足整咗條紀錄片!!

675 回覆
598 Like 3 Dislike
睇完條片我喊咗...
希望大家幫手推下,等條片下低唔只得藍屍comment!!!

https://youtu.be/RKiFt_9RiVA
其實勇武都係一個普通人,尋日睇返星期日係銅鑼灣站有兩位手足以身擋警,同埋大埔墟站有手足畀人拉,但個個圍住都冇人出手拉返佢出嚟(連豬喊)

我真係覺得和理非其實係可以比更加多嘅支援前線,我哋有人數優勢,就算只係救多一個手足都要救!

齊上齊落!
光復香港!!
時代革命!!!
條片整得好好
推!
屌...啲藍屍講野好撚仆街
push
P牌都力推
自推
推!
入去屌柒班藍絲啦 鍵盤戰士
感動呀
Push
新活動:唱民主聖歌,傳福音!
手足每晚都好努力貼連儂,但凌晨3-6就比人清!
913 914 915 活動要去,但請起返連儂牆
考驗毅力與堅持做更具價值嘅野
等所有人知道發生緊咩事先!
連儂牆起源於反共,呢條戰線不能倒!

勇武走得太前,做人要有公關!
文宣多一個就好多!連儂牆要人!

一場抗爭/革命搞十年八載唔出奇
衛城革命,生活抗爭;拖垮邪惡、打倒腐敗;

每日任務:
1. 幫襯良心小店
2. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
3. 安全之下,免費港鐵;二人同遊,一人免費;買平飛;長者八達通
4. 夜晚十點吶喊!!!連繫左鄰右里
5. 做運動,身體健康,鬥長命
6. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
7. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
8. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 低消費,高儲蓄;罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股,MPF都買美股
2. 搵多一個人參與
3. 關心社會事務,做陪審員、派傳單、放映會
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.10
支持校友
Push
光復香港 時代革命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞