[突發] 831消失既3位義士容貌曝光!!!

1894 回覆
4168 Like 14 Dislike
人呢!
唔信
831最少3人死亡
已FC
P 俾超額發唔到Post,please help

9.15 係「國際民主日」,點解完全無活動Post?

根據《世界人權宣言》第二十一條第(三)款﹕「人民的意志是政府權力的基礎」
9.15係聯合國嘅「國際民主日」,2019年主題「參與」,重申民主係「以人為中心」。(官網﹕https://www.un.org/zh/events/democracyday/ (得殘體字sorry) )

我哋依定係對抗緊極權,爭取緊雙普選,呢個咁有象徵意義嘅日子點可以唔做嘢?
本地應該要搞大遊行,本來民陣前兩日都話申請緊,但警方唔回應就完全無哂聲氣。海外集會要再次港、藏、疆合作,甚至聯繫埋全世界受壓迫地區嘅人一齊發聲。

6.12、721、811、831…全部都要勝利之後先可以查明真相,如果唔係有再多嘅證據,未來都只會變成野史。請大家化憤怒為創意同行動吧!世界領袖讚賞我哋嘅,係呢場運動嘅靈活多變,不忘同世界連軌。而我地亦已成功將呢場運動變成自由世界VS極權嘅抗爭。我哋唔想成為國際怨婦,就要令更加多人明白This is NOT ONLY a protest for Hong Kong people but for the sake of the World!

Attention! 依家正苦係咁用衝突黎分化我哋同世界建立既信任。請大家要好小心好小心好小心好小心好小心好小心!

Free Hong Kong
Anti Chinazi

P.S.
1. 之前有巴打寫﹕If we burn, the world burns 有無人留咗record ?
2. 回顧9.4 「2019年中美關係回顧」聽證會
https://hk.epochtimes.com/news/2019-09-05/70001880
Source??
黑警死全家 生仔冇屎忽
一定要搵到呀
831 721
我唔要有人死
唔再信朋友嘅朋友

如果真係冇死到嘅麻煩要現身說法

再唔係,叫警察澄清呢三個人到底身在何處

重複,唔再信朋友嘅朋友
pish
各人安好?
64 721 831
有人回應,但係唔肯驗身,我傾向唔信
push
現身*
唔好講推 將所有核彈列明黎推post 不能被習慣任何一樣 屌你老母黑警死全家!

1. 射頭+射眼
2. 721無起訴 警黑合作
3. 狗扮示威者 記得所有違法野都係啲臥底做
4. 無理由無差別不合理濫捕 拘捕後繼續用武力
5. 室內開槍漠視人命
6. 過份使用武力 打人同虐待人
7. 冇委任證+遮面 唔可以習慣左冇委任證
8. 過期催淚彈 揚左後繼續射 特登刻走日子
9. 警黑勾結 警藍勾結
10. 過度濫權 個個開工前食興奮劑
11. 光明正大講大話 +誣蔑市民+陷害市民
12. 公然拆證物+陷害
13. 新屋嶺強姦及歐打
14. 無視任何法律及指引 警權過大
15. 近距離、無警告下開槍
16. 831事件 歐打市民 趕走記者 唔俾救護入 草菅人命 殺完人事但扔條屍出黎 再自己定義無可疑
17. 被影到不只幾次喺醫院/黑房歐打市民
18. 非禮女手足
19. 喺多個狗鐵濫捕 虐打市民 漠視人權

佢地搞到香港咁樣 人人都生意差冇工開佢地仲計ot幾萬蚊準時出糧一定唔驚,諗計斷班撚樣既飯碗
香港人唔再需要唔保護市民既警察!!唔想再出糧俾一啲開槍打我 用棍扑我既人

有手足想加減借用隨便
五大訴求 缺一不可
清算警隊 血債血償
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞