今日食lunch 我嚇到班警畜塊面青晒 飯都未食完就快快趣走人

796 回覆
6709 Like 27 Dislike
話說我border返工
Canteen長期播CCTVB
有十個警畜大大聲話佢地同袍打得好 最好殺晒啲曱甴
入境 海關 消防 仲有其他附近職員都在場
有啲都忍唔住睥左佢地一眼

呢個時候 我AirDrop左十幾張老同搵仔嘅Cap圖
當然仲有警畜與牠們的女兒俾在場所有人
然後 將靜雞雞偷影佢地嘅大頭
連埋佢地個黑警編號黐左係備忘錄
寫低
「我宜加就send俾老豆搵仔
#黑警死全家
#禍必及妻兒」
再Airdrop俾所有人
果圍黑警見現場好多人望望電話 再望望佢地竊笑
面都青埋 Er都唔夠膽Er 成枱人半碟飯都未食完就敗走

入正題:善用Airdrop

我電話宜加有個folder全部都係老豆搵仔啲cap圖
宜加出親街 巴士入面 黨鐵入面 餐廳入面
人多地方 我就隨機揀十幾個Airdrop出去
有勇武巴絲已經冒住風險print 晒老豆搵仔啲料黐連儂牆
Airdrop呢單野真係低成本零風險高效率

如果我係黑警
一出街就收到同袍電話地身分證起底相
果個心理壓力會係幾龐大?
收到文宣定老豆搵仔會驚啲?

可以嘅,行多步,每次收到圖,
花小小時間打133去搵仔,打到佢地熄電話

我最想講嘅係黑警真係好驚起底 好驚麻包袋 好驚禍及妻兒
驚到連記者會都叫你唔好唔好

「咁樣始終好似唔係咁好」
有人冇左隻眼 有人骨枯骨折 有人脊骨移位有人頭破血流 有人俾人斬 有人被姦 有人輕生 有人嘅初生B接觸生埃攪到全身敏感發紅 有人準備面對十年刑期嘅暴動罪

你連㩒幾下電話 打幾個電話都話唔好
咁唔該你唔好再講咩「光復香港 時代革命」
[建議] 出黎發夢或者遊行,我都會同朋友講....
https://lih.kg/1553546
ching ho ball
睇下仲有冇咁得戚
老豆搵仔
支持咁做
支持
呢個真心要推
133唔夠安全
大大力推 推到有airport懶人包
自推
黑警真係應該死全家先夠
屌佢地老母
p
成日俾人reject 唔收野
android冇airdrop
推推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞