[置頂]新戰線 撚狗大賽

319 回覆
422 Like 21 Dislike
3個月了,黑警撚左我地幾多手足,濫暴濫拉左我地幾多手足我諗都唔駛多講,再加上831太子公然到黨鐵站裡失控地向市民策動恐怖襲擊。我同大家一樣,心中一定好不忿,點解到而家仲可以比啲狗係咁撚,而我地可以點撚返班狗?雖然勇武手足同好多街坊夜晚不時都係到撚狗,但係呢個行動係時候升級了

我宣布由9月13號開始,每日朝早係黨鐵站瘋狂撚狗!目的唔係以往既不合作塞鐵活動,而係每朝有幾百人一齊上車落車,從而令狗同小黃人唔知要點佈防

如果你要返工既話,你都可以一齊參加,就係搭車一定要經太子!提返大家831黑警既暴行

點解朝早要係黨鐵站撚狗?
夜晚有手足同街坊既撚狗,咁朝早呢?而家黨鐵申請左禁制令,如果有情報顯示黨鐵有活動,幾乎每日各個黨鐵站都要有狗守住,而我地就係要令到每一隻狗由朝到晚都冇時間休息

點解要黨鐵?
黨鐵由人民日報講兩講之後,唔幫抗爭者不特止仲要經常協助狗既大搜捕。前日大埔個手足後腦比狗打到爆血,琴日四點就係中環無啦啦拉四個手足。最近呢幾個星期,好多大搜捕都係各個黨鐵站出現,手足被捕,佢地都有好大責任

黨鐵同毅進仔合作係死路一條
https://lih.kg/1553619

要達到既效果就係:
1. 將啲狗撚黎撚去,全部狗出哂每一個站戒備,等佢地回氣既時間都冇
2. 朝早係上班時間,黨鐵亦係呢個時間人流最多,始終好多打工仔都返工。係呢個時候撚哂啲狗出黎等佢地有擾民效果
3. 鑑於而家黨鐵咁鐘意玩封站,就連4個人係控制室門口舉牌都要封。咁我地多人出黎撚狗既話,黨鐵隨時仲要封站,咁到時廣大返工市民就對呢個黨鐵同狗行事方式更加不滿

黨鐵撚狗tg公海:
t.me/MTRisPoPoRail

黨鐵撚狗tg channel:
t.me/mtrplaypopo
行動post
同意既話跪求每人推十下
Push
撚狗啊
班狗撚我地撚得咁開心
我地唔撚返佢地等幾時
點樣動源幾百個人先係問題
垃圾狗 玩得咁盡就同佢撚過
g持
還眼啦仆街
每日都要搞太子
仲要未計新屋嶺果啲罪行呀屌
出黎罰企啦弱智毅進仔
黨鐵朝朝封太子
推啊
撚狗 撚狗 撚狗
熱門推
跪求人手置頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞