★香港仲有冇newsgroup未死?

93 回覆
3 Like 0 Dislike
TV Group當年係正過高登,勝在操作容易up相簡單,F5 秒秒都有新post reply, 你抽下我水,我抽你水,食下花生
TBB未墮落時,黃金時段一定會爆post, 10幾個post一齊彈出都係講同一句野係幾壯觀

當年成日都有思覺老師同心灰既post

心灰都已經⋯⋯

已經做咩....?

結左婚

唔止,仲已經.......

離埋?
無追咁貼

點會
成日見到佢同佢老公
好鐘意去我樓下間日式超市
underground
有幾多TVG果group轉到呢到

稱霸
有冇淨化圖?

正式黎講係轉去高登之後再過黎
不過我係 cd rom多
有冇淨化圖?

懷念ftp group
果陣down 套vcd 要開一晚機
真係發揮守望相助精神
lm
無記錯tv group 係唔係有個痴線佬?
TV group好似有個女神叫 MMBB, 唔知有無記錯

巴打真識食
港娛
而家淨係上2:0
<blockquote>有幾多TVG果group轉到呢到

我</blockquote>

正式黎講係轉去高登之後再過黎
不過我係 cd rom多

當年TVG優點係快,果時高登好鬼慢的
懷念ftp group
真係發揮守望相助精神

以前AV 1:3 一晚比人隊爆左個HDD
newsgroup
一直唔明點解newsgroup咁好用都會沒落

巴打真識食

聽講好撚正

不過講還講
懷念ftp group
真係發揮守望相助精神

in and thx, mirrored
懷念ftp group
真係發揮守望相助精神

in and thx, mirrored

正,點解而家無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞