[AOA] Ace of Angels討論區[5] GOD JIMIN DIVA "HEY"

1001 回覆
22 Like 5 Dislike
傳choa退團

開始有媒體報導草娥消失好久的狀況 魚糕說會進行確認
傳choa退團

唔係掛

唔撚係掛 靈魂黎架喎
傳choa退團

唔係掛

唔撚係掛 靈魂黎架喎

...... 唔係啊嘛 主唱黎喎
唔通谷雪炫上位做主唱
唔通谷雪炫上位做主唱

定係Yuna會好d
副唱再搵人頂

btw 始終都取代唔到
唔通谷雪炫上位做主唱

On9
點解咁多人信嘅😂😂
點解咁多人信嘅😂😂

我唔會信架

講到好真 咩naver官方網頁 佢ig條link 消失左
點解咁多人信嘅😂😂

我唔會信架

係Naver個profile無左ig條link, 仲話勁耐無更新,Yuna Mina ig 都出po話咩要撐落去
姐姐會更新ig先係新聞,一早講話唔識用smartphone Yuna ig擺幅IU又話撐落去 連Mina成日更啲類長輩圖嘅物體都講到似層層咁
第二,做小電視固定嗰時已經話AOA係生命中最重要,一定唔會走。 仲要啱啱出道嗰時,為左個團,洗曬自己賣smart tv啲錢,咁你話佢會唔會無啦啦自己走
上年出日單之前咪又係唔見左一排,番到黎成個波咁姐麻所以姐姐係會翻黎
至於naver嗰到,就唔知點解啦
點解咁多人信嘅😂😂

我唔會信架

係Naver個profile無左ig條link, 仲話勁耐無更新,Yuna Mina ig 都出po話咩要撐落去
姐姐會更新ig先係新聞,一早講話唔識用smartphone Yuna ig擺幅IU又話撐落去 連Mina成日更啲類長輩圖嘅物體都講到似層層咁
第二,做小電視固定嗰時已經話AOA係生命中最重要,一定唔會走。 仲要啱啱出道嗰時,為左個團,洗曬自己賣smart tv啲錢,咁你話佢會唔會無啦啦自己走
上年出日單之前咪又係唔見左一排,番到黎成個波咁姐麻所以姐姐係會翻黎
至於naver嗰到,就唔知點解啦

屌 無事既
點解咁多人信嘅😂😂

每次有呢D 八掛野

就好多唔知乜水既人出黎9 UP
點解咁多人信嘅😂😂

每次有呢D 八掛野

咁都可以傳到退團
話去左外國閃婚都得啦
點解咁多人信嘅😂😂

每次有呢D 八掛野

咁都可以傳到退團
話去左外國閃婚都得啦

之前咪有 MINA 同伊朗人 結左婚
點解咁多人信嘅😂😂

每次有呢D 八掛野

點解咁多人信嘅😂😂

每次有呢D 八掛野

咁都可以傳到退團
話去左外國閃婚都得啦

之前咪有 MINA 同伊朗人 結左婚

呢單堅好笑
Mina private左IG

MINA 退團
行開一排點解搞到咁大件事
今朝睇到新聞都嚇到我
姐姐唔好有事啊
我唔介意等耐啲但最緊要齊齊整整

MINA 退團

原來Mina句野係講緊佢自己
冇事嘅
姐姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞