勇武根本英雄主義上身

121 回覆
15 Like 319 Dislike
忍一日唔得既,係要今日衝出黎騎劫

美國唔幫手既話,一定因為你地英雄主義衝上腦,累街坊
不分化
你有你地block, block.既都係無得救無腦既,唔需要你地睇到

主要比仲肯用腦果班睇,你地既勇武派係點樣只顧自己利益騎劫運動
屌你 明明係班狗發癲亂拉人又無啦啦要人提早終止 手足先會出手 無佢地塞入口 上面d人一早食哂tg比人拉啦 你屌佢地做乜撚呀
利申 在場和理非
勇武有乜野個人利益
走啦你
善用起底功能
On9
收皮啦
回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!回覆用不推文!
分化撚
Block
不推文回覆
擺撚到明係鬼做 你分撚化夠未
你含撚喇
( Show Blocked User - 千萬窮能 )
起底,block
佢地勇上腦,覺得自己係英雄,已經唔會再聽任何和理非策略

簡單講,佢地根本睇唔起你地班和理非,枉你地仲當佢地神咁
你都開撚左幾多 post wo 五毛
Block
用個腦諗吓,美國佬會唔會:「哎喲!你地唔乖,我唔通過人權法了。」

分化post 勿回
請善用「不推文回覆」

分化post 勿回
請善用「不推文回覆」

分化post 勿回
請善用「不推文回覆」

分化post 勿回
請善用「不推文回覆」

分化post 勿回
請善用「不推文回覆」

分化post 勿回
請善用「不推文回覆」
香港人唔好俾狗仔、臥底狗同三毛帶風向

狗而家策略擺明玩封鐵等你難走 亂查身分證or濫捕困你48小時先放 等你驚 製造混亂同白色恐佈 係想嚇d和理非下次唔敢出黎 尋日機場塞人數已經反映嚇到好多人 要戰勝自身恐懼

不分化 不懷疑 不割蓆
有勇武手足咩
今日見到果d全部都係黑狗犬底
收皮啦分化撚
收皮啦 分化撚 你係唔係現場呀 黑警夾硬停遊行呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞