美心集團創辦人長女 和賭王長女 週二會於聯合國理事會發言撐香港警察

193 回覆
42 Like 632 Dislike
望係咁望啦,有好多d 19移民中產仲話共狗好好好
好你就唔使走啦
咪撚返黎投票添呀
罷食美心,唔去葡京
我明你想講乜嘢
但係諗深一層 冇民主社會 開放政治
又點可以提升民智呢
就好似共匪咁樣 一日到黑話民智未開
拒絕民主化 之後不斷推愚民政策
結果不斷咁loop
Trump: UN is just a club for people to get together, talk and have a good time.
公然係國際舞台講大話
由得佢哋衝出來柒啦
用掌握財富計,200萬人咪掌握一少撮資產,頭5%人掌握80%資產咪係大多數囉
Counter-action, 搵人去信聯合國?
你代表到
撐警當真係有20萬 姐係730萬人唔支持香港警察
「懷疑有組織發佈大量fake news想搞散場抗爭」
做人要有公關!文宣多一個就好多!連儂牆要人!

今日 下午 美國領事館

衛城長久戰,生活中抗爭;
拖垮邪惡、打倒腐敗;

每日任務:
1. 抵制「邪惡」「無良」的商戶,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪,減少淘寶、減少八達通
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點吶喊!!!連繫左鄰右里
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest #Chinazi
#FreeHongKong #HongKongProtests
Twitter 共識頻道 https://t.me/twittermansyunzou
5. 不要說推,試著copy and paste呢段嘢
6. 保持獨立思考,分析能力level up,抵抗fake news/ rumour ,五毛分化post

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 做孝子救港,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 去連儂牆貼3張文宣,輸出革命思想

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.08
如果美國制裁埋何家同美心⋯
有無人都想做,可以幫手
聯合國話口講話多數無用既,用普選出黎結果咪一清二楚,馬上支持香港雙普選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞