【狂心病狂】 熱褲少女 疑似無理被捕 搜身時狂摸大腿小腿

850 回覆
1664 Like 370 Dislike
最後只係架車比狗咬咗
個女仔無事!
咪同連登仔叫春麻包袋一樣
班狗拉返去用條利奶架喇
班狗成日叫雞
專捉女番去姦
睇撚到未? 柒頭p牌
唔係乜都屈先叫抗爭
[/member]
港共毅進狗,隨街強姦無罪少女,衣冠禽獸
港共毅進狗,徹底滅亡,等候人道毁滅,
全黨死清光

[/member]
唔好再搞白色恐怖
致各位女性:
女性係抗爭運動上有好多戰線都可以大有作為,例如文宣,寫信跟進各種事項,做網軍影響民眾方向,做情報資料整合同聯絡等等。唔一定要走出嚟對住啲黑警。
依家港共政府係做緊種族滅絕,要參與抗爭的話可唔可以盡量避免唔好接觸到啲死差佬,總之用咩辦法都好唔好俾佢哋捉住,或者盯上。冇錯我好似叫你地怕撚咗佢哋咁樣,但係有冇諗過如果一俾人捉咗真係叫天不認叫地不聞,種族滅絕行動之下女示威者嘅下場都係嗰啲我唔想再講,大家可以睇吓新疆婦女同埋其他國家滅族嘅新聞,軍隊係點樣對付啲婦女⋯⋯每次有女仔俾人捉,我哋會好傷心,而且走得太前個作為亦都唔大,你又唔係人肉炸彈冇乜攻擊力,要搶你返嚟可能又俾人捉多幾件。
要相信成年人嘅世界係會好醜惡好冇道德底線的,嗰啲惡魔一過咗第一次嘅心理關口之後以後做衰嘢就好似食生菜一樣,而且佢哋真係唔當我地係人類,虐待完之後只係當垃圾咁樣掉咗佢。
各位女示威者,不妨都諗下自己參與嘅策略應該係點樣可以最本小利大。
我重申, 我依家係叫大家女示威者都積極參與,要堅持繼續成場運動,只係策略上係時候審視一下點樣可以避免損失增大功效。
無樣,咪咁多幻想
女人真係要小心 而家非常時期 港女太正 未夠50歲真係包實少少先行出街好

唔係你唔啱 係而家街上面好撚多色狼 可以攞正牌非禮 攞正牌捉人入集中營 之後唔知做啲咩

唔係淨係講前線 行街都要小心啲
話唔撚驚嗰啲女 你起碼要係嫁咗人生咗仔

集中營唔係淨係輪姦 虐打 仲有不明藥物 傷咗陰道子宮冇得生 餵藥絕育 新疆有板你睇

港女記住 你包實晒已經好撚正 (你自己睇下狗那質素) 露少少啲狗就發情 唔好亂嚟
班賤 bitch 剩係識有著數先衝出來
呢3個月隱晒形
黑警老母畀狗屌, 生左隻畜生出黎

祝所有黑警老母老婆同女畀黑社會輪姦
光復後要清算黑警
黑警老母畀狗屌, 生左隻畜生出黎

祝所有黑警老母老婆同女畀黑社會輪姦
有牌爛仔真係冇講錯
你係咪狗嚟架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞