林鄭宣佈撤回之後成個形勢真係逆轉咗

273 回覆
276 Like 974 Dislike
屌你老母臭閪,blocked
唔搞掂黑警,香港人唔會收貨

你覺得靜左係因為班狗比起之前更濫權更濫捕

係不受傷不被捕前題下,行動要更精明更有計劃,否則容易送頭

但係好明顯大部分市民都無收貨,我要真的雙普選!
好多人=得你一個
請大家睇下佢user name係邊個,然後block 7 佢!
同連登仔意見相反??

Block得!
五毛post就善用不推文回覆
Btw地區活動多人到可以屌到你老母爛閪
有增無減
不推文啦屌
唔係呀,平時唔多出聲果D 中立都話條7婆係度轉移視線。
仲有撐政府差佬果D 係咁屌仲咩跪底,嬲到仆街
冇收貨呀屌
電力、食水聯網,磁浮鐵路,新高鐵,取消聯繫滙率俾香港人抖下得唔得
逆你老母洗唔洗驗下眼呀仆街
其實得樓豬想割
星期三先撤,呢幾日幾時有過全民活動?
其實一直以來刺激到200萬出黎嘅係警暴
616同818係因為612同818,同條例根本冇乜關係

攰的確有人攰嘅,我呢幾個月主要齋行都覺得攰啦
有時真係好難個個wkend都兩日出哂
但如果有民陣吹大雞之類嘅活動d人都一定會去
起碼我自己上網見到或者身邊嘅人
未聽過有人覺得撤回就可以停
唔覺喎
不分化
一個post都唔見

我們成長為自由人。 沒人可讓一個自由的人下跪。
We grew up as free people.
No one can make a free person kneel.

WINTER ON FIRE
《HONG KONG BE WATER》

港共企圖以錄音、撤回、學季開始
轉移太子地鐵站傷亡
六警壓脊椎休克 至今嚴重昏迷
新屋嶺事件、阻止民主人權法案
模糊 臥底實彈、武警滲透、清朝債主權問題
連串核彈事件焦點

林鄭錄音:事件現時已經上升至「國家主權及國家安全的層次,
加上世界兩大經濟體前所未有的張力」,她可以做的已經非常少。

英、美、德 領事館請願 大遊行
國際審視中英聯合聲明 法定性
中共正統性
中共毀約 無視國際社會
請求國際介入香港前途
施壓制裁港府
還原港人高度自治 落實港人雙普選
協助重新制定民主進程

香港人道災難 高壓滅聲 白色恐怖
執法機器無法無天 受命中共
港府管治班子自治權名存實亡 聽命中央
實彈恐嚇 威嚇扼殺民主自由現代普世價值

重申 五大政諫全面落實
驅逐共黨 光復香港
華夏遺珠 高度自治

人權民主法案 事在必行

破而後立
國際自由港🕊

這不單是 反修例活動
這是屬於香港人的時代革命
流水革命 元年

收嗲啦
完全唔覺囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞