[有圖]落選港姐童銘欣有野同大家講喎

292 回覆
2377 Like 110 Dislike
咪癲啦 冇波 村姑樣 露下gap形打晒飛機
我驚你去邪骨未到p2都射到成張床都係
佢反對democracy
無知令佢顛倒是非
官迫民反,冇事走出嚟好好玩呀?有機會比人打,比人拉,比人屈,比人姦,比人殺。

啲人成日就用佢個論點,咩自由點點點影響到其他人係自私又點點點。

事實係依家香港冇公義冇正義,腐敗政權,年輕世代絕望未來,物價漲,樓價升,人工低,工時長,都算閪數。再嚟水貨客,支那150送港,政策失敗醫療制度,然後攞啲錢去搞支那垃圾工程高鐵又大橋,香港人都忍忍忍左佢。最後連香港嘅向來嘅法治都受到衝擊,黑警無法無天,你叫啲人唔好反?好好做奴隸?

我生來怕事,典型香港女仔,冇父幹又唔靚,都係日日噃工,得過且過,但係6-7月嘅遊行令我慢慢醒,我開始罷工,開始做韓國文宣,冇能力冇勇氣做前線勇者,但都盡力去做我能力範圍內嘅事,我覺得呢次真係會改變到香港,呢次真係唔可以放棄,一定要堅持到底,就算冇左份工,比啲長輩屌我低能,我覺得我冇後悔,中學畢業後,我行屍走肉咁過日子,如果社會動盪竟然燃燒出內心嘅熱血。

對準政權,抗爭到底
嘩屌 唔掛得咁快俾人否啦
仲睇TVB?成個反送中運動俾你搞彎晒喇!
想cctbb 請佢 冇計
唔止冇乜腦啦
邊忽似
佢連波都冇
Who?
冇人識佢
Try to look at the big picture, not just someone's ass
無人識你呀
人起朵你起朵
邊撚個?落選嘅wfc
是但啦 關我撚事
唔知幾多年無睇cctvb
我個返嚟仲要去TVB做嘢不了
*外國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞