已經有人企出黎話朋友係831太子俾popo打死,快推

1001 回覆
3673 Like 31 Dislike
有冇人識個女人呀
除非夾埋,否則個大話唔會成立
因為當時在場只要有一個人追問落去(例如咩名)個大話即穿
如果要講呢個大話做謠亦唔洗現身,風險太高
一直以來D謠言都冇真實一面人出來造
1,真事
2,個阿姨搞錯,冇死人只係失去聯絡
3,即時已經被踢爆,只係冇拍到下集
推啦屌!!!!
絕對有責任為事件還原真相
睇段LIVE其實嗰個姨姨應該本身係同好多途人講緊佢朋友死咗,但好似附近啲人個個當佢9up你睇下係無人理過佢,如果大家覺得831真係有人死左加上咁耐無任何有關係嘅人講過野點解其他人見到可以唔捉住個姨姨問多啲/同個姨姨一齊搵議員/蘋果/立場/其他大啲嘅媒體如果佢講真嘅,係會完全幫到件事

竟然呢件事如果港鐵唔交出CCTV大家根本FC唔到嘅時候,應該寧殺錯 唔放過嘛!如果到頭來佢係講大話/搞錯左 咁起碼唔會錯過一個機會

對姨姨側邊啲人好失望點解頭先唔問個清楚,如果我見到一定搵個姨姨問多啲資料(個肥仔一聽到姨姨講啲內容同講野有鄉音一眼都無望過人,翻譯又唔係完全講返嗰啲......佢咁驚比人算帳就唔好懶醒走出黎)

依家唯一希望搵得返個姨姨 不過睇情況佢應該係唔會上連登嗰啲 同埋應該無仔女 如果唔係佢啲仔女應該一早係連登開左Post 所以要搵返佢都有一定難度

Push
真係咁橋? 冇兄弟姊妹? 冇朋友同學? 冇公司?
要求政府澄清
唔好求其回應左一個訴求就可以粉飾太平
pu
推 搵到真相為止
pish
之前連登有職員爆過留得係太子站控制室都係老屎忽 藍絲 未知真定假
聽佢講嘢似痴線婆
記者同肥仔都唔想理佢
連登咁多鬼唔想人追究太子,
一定係因為有人死。
其實都左幾個重要point出黎 佢太緊張我先覺得似係真 因為佢真係好擔心既樣黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞