[有video] 旺角手刀斬人+被圍攻全過程

246 回覆
204 Like 10 Dislike

屌佢老母,佢老公斬人頸呀!
已經有人企出黎話朋友係831太子俾popo打死,快推
https://lih.kg/1547651
強烈要求發夢人士 on住邊個叫人唔好打既
一出事推佢地落地比popo交數 咁鐘意勸 到自己比人拉睇你點勸班popo
手足們,如果你地有讀過physics,應該知道接觸面愈細,壓強就愈大,攞把遮黎打人真係毫無傷害。
反而伸直隻手攞把遮篤人,傷害大、力量大之餘,更加可以增加攻擊距離,防止刀手近距離襲擊。
篤實敵人再向前衝更佳,敵人一定痛到不斷退後,繼而仆街。
佢都幾仆街,
掉低個老婆守樓梯
顛佬~出刀~!!
又唔走去砍9popo??

btw d 防暴唔知係咪想洗白, 出完TG 會汁返D彈縠...
廣東道 1033號
九月七號下午一點機場見
907 機場 Channel t.me/stuckwithyou
907 機場 公海 t.me/stuckwithyouopen
907 機場 宣傳 t.me/stuckwithyoupromote
t.me/stuckwithcar -- 車
t.me/stuckwithbike -- 單車
t.me/stuckwithmtr -- 地鐵
t.me/stuckwithbus -- 巴士
你地班死黑警即管繼續打我地香港巿民!一幕幕警察濫捕、羞辱、私刑對待香港人的畫面,香港巿民一概藏於心底,今日你們欺凌我們市民未能有戰力反抗,但如果他朝有日,你們黑警被清算時,一定要清算所有警察,係所有警察,一個都不能少,你們同流合污,此仇不共戴天!終有一日,香港人要你地十倍奉還!清算黑警;缺一不可!
睇完片佢個仔好大機係黑衫人來
斬人個阿伯應係藍絲廢老
黑衫仔可能要落街發夢
同佢仔反完面落街劈個仔
劈埋其他黑衫
9估
核彈都唔割,叫停手就割?
阻膠唔係同路人係大家嘅共識
應該加句林鄭已跳船
睇到好嬲
嬲嘅係點解仲走得甩
妖!用遮勾腳就可以啦!黃飛鴻個把!咁都唔識?五個人合力做,佢識飛呀?
其實揸住把刀 如果手上無架生 好難檔 空手接白刃咩
提供以下戰略:
幾個長槍兵 後攻
投石兵 遠攻
盾兵後推 可以檔刀又可以推跌佢
攞垃圾桶笠9佢
最後禁術魔法師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞