要求中國還清朝政府國債, 唔還就放棄香港統治, 入黎簽左佢

674 回覆
719 Like 6 Dislike
為左殤台個牌為左碗飯,童星老監馮生都要做奶共狗鳥!!!

為紀念燒死林彬而起嘅18樓C座,狗馮既係老監亦負責主要角色,啱啱居然勁做維撚狗,幫狗政Spin話831死人只係街邊八婆鳩吹出黎,又吹香港咁大城市死幾個人點會遮得到!!!

嘩嘩嘩!!我愈聽愈以為轉左俾Mei西監製添!!!

疑點1:

光明正大點解要cap圖唔直接放片?

疑點2:

點解Cap既所有圖都唔見畜聾打人,直播又會見到?

疑點3:

咁撚簡單既事點解要封站兩日?

疑點4:

連721都唔會4個部門一齊見記者,點解831會?

我依家信太子有無辜市民被殺害了

一句到尾啦,係支共命令"止暴制亂"之下,明知一日拖一日尤其頭七都唔交出足本只會愈拖愈亂,咁都唔交你地話點解呢????

加埋依家毛EE爆料,831事件冇人死???

FYI,當晚現場傳第一消息:有人打死人,但唔係香港警察,你話係邊個呢???!!!
好似係因爲當年由滿清政府簽的國債講左話四十年後先還,結果之後比共慘黨接收/承繼左滿清政府,所以條國債要由共慘黨還,但係問題係响共慘黨之前台灣有還過呢條國債,所以話如果共慘黨唔承認呢條債,咁即係表示係由台灣承繼滿青政府做合法的中國政府,因為台灣有還錢

所以呢招毒在係

如果共慘黨還錢會勁無面
唔肯還咁美帝就可以話以美國現時國債來低消青政府條數,到時强國手上的美帝國債即時變癈紙

大約係咁玩法,有錯請指正
push
qog
915三百萬人 缺一不可
仲爭5萬6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞