[究極賤格] 國織人道救援組織念力救港秘技大公開:「為香港祈禱」

398 回覆
280 Like 14 Dislike
有咩行動?唔可以比佢地置身事外
6月9撤回同9月4撤回分別係邊呀?
分別在於:

殉港手足:
梁凌杰先生(35歲) - 15/6/2019
盧曉欣小姐(21歲) - 30/6/2019
Zhita Wu(29歲) - 30/6/2019
麥小姐(28歲) - 3/7/2019
梅先生(32歲) - 5/7/2019
范先生(26歲) - 22/7/2019
Calvin 郭先生(25歲) - 27/8/2019
姬先生(16歲) - 2/9/2019
何小姐(27歲) - 4/9/2019
9人離世

還有:
4隻眼
2次地鐵恐襲
2人被刀手斬至重傷
超過100人被檢控
超過1000人被捕
受傷, 逃亡不計其數

淨係計以上的分別, 已經好明顯。
還有整個警隊及制度的不公義已暴露。

五大訴求,缺一不可!
光復香港,時代革命!

《願榮光歸香港》
https://youtu.be/y7yRDOLCy4Y
念力捐款
試click左一次好似正常喎睇到喎
唔通你未祈禱
無國界再垃圾,完全都冇幫過香港人
垃圾組織
推 有閑錢捐不如捐返星火/612/學生飯錢文具錢 起碼幫返自己人
旨意佢地慘過乞米
831阻撓救援都可以無動於衷粒聲唔出聲
香港人可以向咩人權組織求助
不能同意更多
不如捐比街邊貓狗
其實一早現左
而家要努力推俾未見到嘅人睇
屌你引戰狗
玩批鬥呀?
我地一直關注事件呀
or you can beat the well out of them
佢地唔撚驚,諗住實長命過你地,
吹?!
無撚眼睇
咁你明佢地點解咁囂張未?

因為唔夠多人關注
睇撚死你地善忘!!!
求下你地,
廣傳出去
----------------------------------------------------------------------------
太子CCTV最快星期6會被刪除
我地要有一次大集氣出太子 制造輿論壓力
將831死人嘅概念植入市民心中
令全港市民聚焦落黨鐵 迫佢交831嘅CCTV
絕對唔係要依兩日咁得幾十人圍太子警署咁
一定要上千人
實行將太子站鋪滿白色鮮花

若然屬實 聽日就係手足頭七
依家號召各位巴打
聽日9月6號1930集氣千人太子站獻花
見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起
----------------------------------------------------------------------------
【831】9月6號1930集氣千人太子站獻花行動post
https://lih.kg/1544326
太子CCTV最快星期6會被刪除
我地要有一次大集氣出太子 制造輿論壓力
將831死人嘅概念植入市民心中
令全港市民聚焦落黨鐵 迫佢交831嘅CCTV
絕對唔係要依兩日咁得幾十人圍太子警署咁
一定要上千人
實行將太子站鋪滿白色鮮花

若然屬實 聽日就係手足頭七
依家號召各位巴打
聽日9月6號1930集氣千人太子站獻花
見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起
【831】9月6號1930集氣千人太子站獻花行動post
https://lih.kg/1544326
將佢地嘅仆街不作為向世界宣傳,全球抵制黑心組織
其實amnesty 都做幾多下
所以無擺佢入去
我係認同嘅
但我唔會幫大家做決定
大家自己決定接唔接受啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞