[KPOP] Mnet《PRODUCE 101 Season 2》討論區(3) 4月7首播CHECK!

1001 回覆
27 Like 0 Dislike
一陣推到1001巴打們自己開po
睇ig jj好似唔少like

佢係最細
13歲正太

經典應該未輪到FACE掛,應該比2PM,SJ,SHINEE果代

跪求文福唱replay

EXO可能都有

exo老幾呀
論輩份
東方神起 SS501 Super Junior Big Bang
INFINITE SHINee BEAST 2PM MBLAQ TeenTop?

乜係計輩份㗎咩

應該係揀男團經典大熱曲黎玩 先有話題
如果揀啲唔識既歌 好冇癮姐
所以有EXO都唔奇

S1第一次分組比賽係cover前輩既出道歌
但男團出道歌真係唔多識

講到EXO唔係前輩咁

或者我講得唔好
你睇返S1cover既團大多係跟輩份 (冇BEG同T-ara)
而係exo前面仲有唔少團
第2輪就實有exo

EXO可能都有

exo老幾呀
論輩份
東方神起 SS501 Super Junior Big Bang
INFINITE SHINee BEAST 2PM MBLAQ TeenTop?

乜係計輩份㗎咩

所以有EXO都唔奇

但男團出道歌真係唔多識

講到EXO唔係前輩咁

或者我講得唔好
你睇返S1cover既團大多係跟輩份 (冇BEG同T-ara)
第2輪就實有exo

Nuest

EXO可能都有

exo老幾呀
論輩份

乜係計輩份㗎咩

所以有EXO都唔奇

但男團出道歌真係唔多識

講到EXO唔係前輩咁

或者我講得唔好
第2輪就實有exo

Nuest

如果真係有跳Nuest 佢地都唔知比咩反應
講仁壽 泰東

想講仁壽靚仔左 不過佢條片都冇乜特別
但廿四睇到而家 點都會支持

好中意佢啲rap 真心覺得佢有料

其實廿四入面好幾個rap都唔錯
聖鎬 珍碩 容賢都okay
佢地而家公演緊都有出歌 幾正

珍碩

乜係計輩份㗎咩

所以有EXO都唔奇

但男團出道歌真係唔多識

講到EXO唔係前輩咁

或者我講得唔好
第2輪就實有exo

Nuest

睇番Wiki nuest仲早過exo出道
求文福跳2pm

求文福跳Growl

https://www.youtube.com/watch?v=9KGk6vhaoXo
繼續

反正

Center是

本人
https://www.youtube.com/watch?v=9KGk6vhaoXo
繼續

反正

Center是

召喚成功
繼續

反正

Center是

召喚成功

本人啊
繼續

反正

Center是

召喚成功

本人啊

繼續

反正

Center是

召喚成功

本人啊

反正

Center是

召喚成功

本人啊

一定會比你center出道

EXO可能都有

exo老幾呀
論輩份

乜係計輩份㗎咩

所以有EXO都唔奇

但男團出道歌真係唔多識

講到EXO唔係前輩咁

或者我講得唔好
第2輪就實有exo

Nuest

跳17佢地都實尷尬死

所以有EXO都唔奇

但男團出道歌真係唔多識

講到EXO唔係前輩咁

或者我講得唔好
第2輪就實有exo

Nuest

跳17佢地都實尷尬死

17未必跳掛 始終輩分唔高

但男團出道歌真係唔多識

講到EXO唔係前輩咁

或者我講得唔好
第2輪就實有exo

Nuest

跳17佢地都實尷尬死

IOI用咗woozi首sonagi,今季會唔會再搵佢?
繼續

反正

Center是

召喚成功

本人啊

要推埋F社翁成宇

d圖係你整定上網搵

上網搵咋

佢gif先有威力加成
影相佢就變得普通

但男團出道歌真係唔多識

講到EXO唔係前輩咁

或者我講得唔好
第2輪就實有exo

Nuest

跳17佢地都實尷尬死

mnet 真係做得出
五週年出自介

但男團出道歌真係唔多識

講到EXO唔係前輩咁

或者我講得唔好
第2輪就實有exo

Nuest

跳17佢地都實尷尬死

mnet 真係做得出
五週年出自介

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞