831 太子警察插贓嫁禍

87 回覆
116 Like 1 Dislike
屌 斷正喎
你是當場者, 唔該快快手搵律師,HOLD起MTR CCTV!!!!
好多人需要你幫手
個晚死左人, 要幫手!!!
拜託!!!

推唔到都要推!
push,拎cctv
Push!
大家都好擔心
你有咩困難, 拜訪去搵領事館, 一定幫到你!!!
係現場目擊者就同612星火律師聯絡
趁deadline前問黨鐵拎cctv
你都告得架巴打

推啊
😡
求巴打幫手 睇下可唔可以用目擊證人身份揾律師逼黨鐵交cctv 求下你 再落去真相會不了了之
嘩屌
推呀
最快兩日,黨鐵就可以刪除831晚太子站cctv,到時你、被防暴圍毆嘅抗爭者同乘客,唔會再攞得返公道。

之前講過無論你係受傷定受驚,都可以向香港警察或港鐵提出民事訴訟,申請要法庭強制命令黨鐵交出831當晚既CCTV。 有法庭命令,黨鐵唔交就係藐視法庭!😡

成班義務律師大狀已經準備就緒,但到而家仲未有任何831受害人contact 義務律師!🤯😔
其實受害人唔使怕有咩隱憂,例如自爆、金錢、時間,義務律師會同你傾咗先,商量吓再決定告唔告,一切內容絕對保密。🤐👌

港鐵每7-28日就會清一次cctv,換言之我哋最快得返兩日去揾證據,時間一過,在場所有人受到嘅傷害、屈辱,將會永遠石沉大海,而毆打你哋嘅武裝分子繼續逍遙法外,無後果地打壓香港市民。

就喺呢兩日,你可以選擇還831傷者一個公道,將黑警暴行昭告天下。

⚠️⚠️⚠️就算你唔喺現場,都請你幫手轉發廣傳,whatsapp,Facebook,IG等,比在場者見到為止。⚠️⚠️⚠️

831受害者請盡快聯絡以下團體:

1. 星火: 9819 0979
2. 民陣: 6549 9452
3. 民權: 9463 2945
UPDATE
(引用巴打 少兒吥乳嘅Post:https://lih.kg/1544326)
Pish

媽媽

聽日9月6號
1930集氣千人太子站獻花
見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起

[大整合] 831事件未必得2個死(2)
https://lih.kg/1544727

拎CCTV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞